keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

My it works - WRAP testauksessa!


Moikka!

Tosiaan julkaisinkin tuossa pari viikkoa sitten kuvan Facebookiin tästä wrap-jutusta.. :) Sain tosiaan Hennalta (kosmetologi) yhden wrapin testiin ja olin aluksi hyvin skeptinen :D no luonnollisesti.. No tein kuitenkin ohjeiden mukaan eli suihkuun, wrap kiinni, siitä 45minsan päästä wrap pois. Otin myös mitat ennen että jälkeen.

No mitä kävi?

-4cm lähti :D whaaaaattt??

Laitoin Hennalle viestiä että täähän oikeasti toimi!! Tämän jälkeen innostuneena myös ostin vielä jokusen wrapin lisää! :D Näistäkin meni heti sitten kaverille yksi joka oli meillä yökylässä.. Laitettiin jenkkojen kohdalle ja -4cm TAAS :D whaat? :D

No laitoin myös itse selkäpuolelle vielä yhden ja lähti vielä 1,5cm.. Täten siis jenkoista lähti yhteensä 5,5cm kahden wrapin jälkeen..!

Liitteenä aluksi omia kuvia ennen ja jälkeen :)

Tässä ekassa missä oranssit pökät tein ekan wrappauksen.. Tuolloin lähti -4cm..

Ja alempana kuvassa toinen wrappaus..

Eli ylin mustat alkkarit kuva on otettu ennen kuin menin suihkuun ja laitoin wrapin.. Tämän jälkeen wrap kiinni ja elmukelmut päälle jotta pysyy hyvin.. Sitten tällä tokalla kertaa pidin jo 3h.. No taas pieneni kivasti.. (y)


Henna selitti ihanan yksinkertaisesti minulle mistä kyse:

Tämä tuote on hitti ympäri maailmaa juuru fitnessiä kisailevilla/harrastajilla. monet käyttävät wräpin juuri ennen kisoja poistamaan vatsalta/reisiltä ylimääräisiä kuona-aineta mitä on meillä kaikilla kunnosta riippumatta! Wräpissä on voide joka sisältää luonnon omia tehoaineita ja rasvanpolttajia. Ei siis mitään parabeenejä yms. Voide hyökkää meidän rasvasoluihin ja poistaa KUONA-AINEET jolloin rasvasolu pienenee. Kyse ei siis ole mistään 45 min ja -5kg!!! Onneksi!! Monet myös väittäneet että wräppi poistaisi vain vettä kehosta..wräpin aikana ja sen jälkeen nimenomaan pitää juoda paljon vettä jotta kuona-aineet saadaan huuhdeltua pois hoidetulta alueelta. Tämä tuote on nimenomaan antamaan lisäboostia eikä ole mikään hokkuspokkus kilot pois! Vaan on muistettava liikunta ja ruokavalio. Itseltäni lähti 4 wräpin sarjahoidon jälkeen 5cm mahasta ja iho kiinteytyi huomattavasti.

Emmikin kirjoitti tuotteesta TÄÄLLÄ


 Tässä vielä muutama kuva jotka Henna lähetti minulle :)

Tämännäköiset ohjeet löytyi :)

Tältä näyttää wrap kun ottaa sen pois paketista ;D


Päivitys tekstiin 16.2.2015

Olen nyt itse alkanut myös näin noin vuoden myöhemmin jälleenmyymään näitä joten jos tuotteet kiinnostaa niin Yhteys:

Terhi Immonen
terhi.immonen@waytobetter.com
www.waytobetter.com

comments

7 kommenttia:

 1. minkä hintasia noi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli on kanta-asiakas niin huomattavasti halvempia mutta jos noita tilailee tolleen pari kerrallaan niin 25€/kpl :) Riippuu varmasti myös jälleenmyyjästä mutta siinä kieppeillä :)

   Poista
 2. Mistä niitä saa tilata/ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko suoraan koptisivuilta (linkki tekstin lopussa) tai tilaa hennalta suoraan ja laita hänelle mailia osoitteeseen: Email: henna.lempinen@gmail.com

   Poista
 3. Hinta 25€/ kpl suositellaan tekevän sarjahoitona eli paketin hinta 100€ (sis. 4 wräppiä.

  VastaaPoista
 4. Voiko noita wrappeja käyttää myös reisiin? :o

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.