torstai 17. heinäkuuta 2014

Uutuuksia kalorittomaan herkutteluun (T)

Moikka!

Hyvinvoinnin tavaratalosta taas ihanaisia uutukaisia (reseptejä myös tulossa) ihan pian ;)

JA NYT KUN TILAA ÄRRÄLLE HEINÄKUUN AIKANA NIIN TOIMARIT EURON! :)


Eli tällä kertaa tilasin n. 30€ seuraavat tuotteet:

1. Karppisokeria 10,95€ 
3. Fit+ Feelgood- pirtelö 11,95€/purkki


Hieman tuoteinfoa:

KARPPISOKERI

Karppisokeri on luontainen makeutusaine jota valmistetaan käymisteitse tavallisesta rypälesokerista.

Karppisokeri on sataprosenttista erytritolia ja sitä esiintyy luonnostaan mm. viinirypäleissä, meloneissa ja sienissä sekä käyneissä elintarvikkeissa kuten esimerkiksi viinissä, eräissä juustoissa tai soijakastikkeessa. Ihminen on nauttinut erytriolia ainakin yhtä kauan kuin on säilönyt elintarvikkeita käymisen kautta - eli tuhansia vuosia.

Karppisokeri on kaloriton kuten keinomakeuttajat mutta silti luontainen tuote kuten tavallinen sokeri. Hiivalla kohotettavat leivonnaiset vaativat Karppisokeria käytettäessä normaalia pidemmän nostatusajan. 

Tuote sopii diabeetikoille, karppaajille ja laihduttajille. Karppisokerilla on iso, täysin sokeria vastaava kaunis kristallirakenne.

OMA KOMMENTTI: En ole vielä testannut mutta leivontaan ajattelin lähteä ensisijaisesti koittamaan ;)

SOKERITTOMAT HILLOT

Vähähiilihydraattinen ja sokeriton marjahillo.

Hiilihydraatit ovat avainasemassa, kun haluat välttää painonnousua tai laihduttaa. La Nouba -tuotteista voit nauttia hyvällä omatunnolla ilman, että sekoitat ruokavaliosi tai liika verensokerin nousu kuormittaa elimistöäsi.

Belgialaiset La Noubat ovat valmistettu puhtaista ja luonnonmukaisista raaka-aineista. Ne eivät sisällä lainkaan keinotekoisia täyte-, säilöntä- tai lisäaineita.

* vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville
* diabeetikoille
* ei nosta veren kolesterolia
* hammasystävällinen
* sopii leivontaan

OMA KOMMENTTI: Testattu mm. jogurtin sekä puuron sekaan ja toimii! Ei juurikaan eroa normaalista hillosta! NAM! :P ja edullinen!! 


FIT+ FEELGOOD -PIRTELÖ (tätä tilasin jo kolmannen kerran ;D)

Fit+ Feelgood Vaniljakerma pirtelöjauhe on herkullinen ruokavalionkorvike painonsäätelyyn. Juo itsellesi unelmavartalo edullisesti! Sopii myös 5:2 pätkäpaastoon! Gluteeniton.
Saksalainen jättimenestys on viimein saatavana myös Suomessa!
Fit+ Feelgood VLCD tuotteet sisältävät kaikki päivittäin tarvittavat ravintoaineet ja ne ovat erinomainen vaihtoehto erityisesti laihduttajille sekä muille painonhallinnasta kiinnostuneille. Tuotteet sisältävät hyvänlaatuisia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita ja välttämättömiä rasvahappoja. Lisäksi tuotteeseen on lisätty laihduttavia ominaisuuksia tukevaa Konjac-glukomannaania ja L-karnitiinia.
Fit+ Feelgood-tuotteet sopivat käytettäväksi kuureittain ja esimerkiksi 5:2 pätkäpaastossa. Voit korvata niillä joko yhden tai useamman päivän aterioista.
OMA KOMMENTTI: Noh.. Tää on nyt kolmas kerta :D Siis toi on vaan niiiiin hyvää ja varsinkin kun sekoittaa maitoon! OKSAT POIS!!

VANILJAPULVERI (ja tätä tilasin jo toisen kerran)
Urtekram Luomu Vaniljajauhe sirottimessa. Aromikasta Reilun kaupan Bourbon-vaniljaa, ei sisällä sokeria.
OMA KOMMENTTI: Jos haluat rahkaan, itse tehtyyn jäätelöön, jogurtteihin, leivoksiin, jne. hyvää makua, uskomatonta tuoksua, jne. niin tämä on oikea tuote! Tiedätte niitä vanhan ajan jäätelöitä missä on sitä mustaa "hippua" niin tämä on juuri sellaista! SUOSITTELEN IHAN KAIKILLE!!! 
comments

4 kommenttia:

 1. Mikä tuo 5:2 pätkäpaasto on? Voitko antaa esimerkkejä ruokapv kirjasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) 5:2 pätkäpaasto on ollut nyt reilu vouden "markkinoilla" eli käytänössä syödään 5 päivänä viikossa normaalisti ja parina päivänä sitten 500-600kcal :) Tällä on tutkimuksien mukaan monia suotuisia vasikutuksia ja tekee mm. laihduttamisesta helpompaa :) Täältä löytyy esimerkki päiväkirjasta :
   http://ellit.fi/liikunta-ja-terveys/ravinto-ja-laihdutus/patkapaasto-eli-52-dieetti-vie-kesakilot

   Poista
 2. Hei, en halua niuhottaa, mutta miten niin nuo sokerittomat hillot ovat hammasystävällisiä? Saman happohyökkäyksen ne aiheuttavat suuhun kuin muutkin elintarvikkeet. Ihan vain tätä ihmettelen, vai mihin tuolla hammasystävällisyydellä viitataan? Ajattelen, että ilmaisu on varmaan tuotteen markkinointimateriaalista peräisin, mutta jos teillä olisi mahdollisuus hieman avata tätä :) Millä nuo hillot on makeutettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Nyt täytyy sanoa että en tiedä.. :/ Voin toki laittaa eteenpäin kyselyä että millä perusteella. Info kuitenkin tosiaan tuotteen markkinointimateriaalista peräisin. Voin tehdä siten että annat mailisi ja välitän asian oikealle taholla koska en halua kommentoida asiaan johon en voi antaa tarkkaa vastausta :) Varmaan lähinnä tarkoitetaan kuitenkin sitä että sokeri aiheuttaa aina eniten vahinkoa hampaille vaikka kaikki elintarvikkeet kuormittaa hampaita. Kuitenkin suhteessa enemmän. Pahoittelut että en osaa tähän tarkemmin kommentoida mutta tosiaan voin välittää kysymyksesi oikealle taholle?

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.