maanantai 20. tammikuuta 2014

Uuteen viikkoon (Emmi)

Huomenta!

Nopeasti nämä viikot vaan menevät :) Ihan kiva, mutta tuottaa tuskaa duunien ja talven viimeisten raporttien (ja edelleen sen opparin...) vuoksi. Ei se auta kun painaa. Tälle viikolle on suunnitteilla taas sata ja yksi hommaa, ja perjantaina saan vanhan ystävän kylään, ja seuraavalla viikolla toisen ystävän moneksi päiväksi.

Kaksi lepopäivää takana, ja tänään jatkuu treenit. Lihaskivusta on päästy muilta osin, enää nuo takareidet jaksaa vihotella. Hurraa! Tämän viikon teemana on entistä kevyempi ruokavalio, josko sillä päästäisiin ajoittaisesta turvotuksesta eroon. Annoskokoja aion hieman pienentää, ja lisätä kuituja, rasvoja ja vettä entisestään. Kiitos teille jotka kommentoitte tähän ruokavalioon liittyviä asioita edellisissä postauksissa! :) Vastailen niihin hetipian.


Kana"hamppari", ja aamiaismunakkaan aineksen; ruskeita sieniä, kanaa, kaalta + 4 valkuaista ja 1 keltuainen.

Tein eilen helpon kolmen kaalin keittopohjan valmiiksi viiden litran kattilaan. Ihan valmis keitto se oikeasti on eikä mikään pohja, mutta tuota on helppo soveltaa nyt koko perheelle moneksi päiväksi. Muulle perheelle sitä voi jatkaa keitetyillä perunoilla, itselle tupla jauheliha tai kanaa ja lisää kasviksia. Pohja syntyi siis kaalista, parsakaalista, kukkakaalista, sipulista, porkkanasta, naudan vähärasvaisesta jauhelihasta ja vedestä. Vihreä paprika unohtui, mutta on silti hyvää ja kevyttä.

Joku oli laittanut Facebookin puolelle kyselyä, että kiinnostaako minua personal trainerin hommat. Käyn samaista PT-putkea kuin Terhikin ja näihin liittyvistä asioista voi minulle laittaa viestiä suoraa henk.koht. sähköpostiini, nyt ennen kuin saan kotisivut auki :) Puskaradio on ilmeisesti tehnyt tehtävänsä, sillä tässäkin kuussa ohjauksessani aloitti taas kiva määrä uusia naamoja!

Pidän nyt vuosittaista lomaa Facebookista, joten mua ei ole periaatteessa ole olemassa ;D Tästä syystä laittakaa kaikki kyselyt omaan sähköpostiini! On ollut tapana pitää sieltä taukoa joka vuosi muutamasta kuukaudesta puoleen vuoteen, ja aina olen asettanut itselleni tavoitteita täksi ajaksi. Tällä kertaa lupasin itselleni, että saan tulla takaisin, kun olen valmistunut koulusta. Saa muuten aika paljon tiukemmalla tahdilla tehtyä hommia, kun ei notku siellä! Eli tähän Facebook-lomailuun ei liity sen kummempaa dramatiikkaa, tämä on vain tullut tavaksi.

Lauantaina käytiin tosiaan ulkona syömässä ja tuulettumassa. En tiedä mikä tuota puhelinta vaivaa, mutta se on alusta asti ottanut huonolaatuisia kuvia. Ehkä olen itse ryssinyt ne asetukset jotenkin! Olen tunnetusti niin "hyvä" näiden laitteiden kanssa, mutta ihan tosi, aivan kuin nuo kuvat olis otettu jollain kivikautisella puhelimella! Pitää pistää se tarkempaan tarkasteluun. Jos teillä on antaa jotain vinkkejä tähän liittyen niin otetaan mielellään vastaan!























On kyllä kestänyt tottua tuohon vaaleaan tukkaan! Tykkäsin paljon enemmän tummasta, mutta vihdoin on "tukka kuntoon" -projekti hyvässä vauhdissa ja värjäilyn on saanut unohtaa kokonaan. Kieltämättä helppoa, kun ei tarvitse värjätä päätä kahden viikon välein.

Eilen sitten väsytti eikä oikein saanut aikaiseksi mitään ihmeellistä. Jotain nopeaa ja hyvää piti saada, joten päivän ruoka oli kalapuikkoja ja salaattia :D Ei voi kieltää etteikö nuo maistuisi aika ajoin. Kastike syntyi nopeasti kermaviilistä, suolakurkusta ja sinapista.


Pyysitte postausta lempiliikkeistäni ja salista missä käyn jne. Nämä ovat tulossa tällä viikolla :) Samoin se informatiivinen postaus rasvoista on tulossa, joku kun ei vaan jaksanut istua eilen koneella, hehhee.. Hetki on mennyt kun olen viimeksi ladannut tänne tilannekuvia. Usein treenit ovat hektisiä ja päivät ja viikot muutenkin täynnä ohjelmaa, etten edes muista kaivaa kameraa tai puhelinta esille siinä tarkoituksessa! Aika kehno bloggari olen siis, hyvä jos safkoista saa napattua muutamat kuvat ;) Jospa lupailisin teille jonkinlaisia kuvia tällä viikolla! Tämä on kyllä asia missä sietää skarpata.

Kai se on alettava hommiin, vaikka hieman tihkaisee näin maanantaiaamuna. Yritetään kuitenkin kaivaa sitä energiaa ja positiivista mieltä näihinkin päiviin.

Energistä viikkoa siis sinulle!

Emmi comments

11 kommenttia:

  1. Sain tämän avulla taas motivaatiopiikin tähän maanantaihin,kiitos!

    VastaaPoista
  2. Kokeile vertailun vuoksi ottaa puhelimella kuva ilman mitään suojakuoria :) Sulla näyttäisi sellaiset olevan ja ainakin salamalla otettuihin kuviin tietynlaiset kuoret vaikuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idis :) Tätä ongelmaa ei tosiaan ollut S2:n kanssa, ja tässä S3:ssa pitäisi olla sama kamera. Hmmm. Pitää kokeilla ilman kuoria. Tänks!

      Poista
  3. Olit kyllä kieltämättä kuumempi tummana ;) Mutta nätti oot noillaki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tämä oma väri on vaan niin helppohoitoinen siihen verrattuna! Se tumma ei pysynyt ja oli todellisuudessa sekoitus mustaa, ruskeaa ja vihreää. Yäk! Siksi muutos :)

      Poista
  4. Käytätkö jotain lisäkuitua vähähiilihydraattisessa ravinnossasi? Ostin itse juuri psylliumia, aika moista kamaa näyttää olevan kun erehdyin sen vesilasiiin laittamaan (1tl 3dl vesilasiin). :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Psyllium on tosiaan ollut pitkään käytössä rahkan seassa, munakkaissa, pannareissa, pirtelöissä, leivonnassa, jne :)

      Poista
    2. Miten paljon sitä käytät vuorokaudessa?

      Poista
    3. Välillä en käytä ollenkaan. Otan sitä lisäksi silloin tällöin, kuitenkin 3-4 kertaa viikossa. Täytyy vaan huolehtia että muut kuidunlähteet on kunnossa.

      Poista
    4. Kiitos paljon vastauksesta. Todella mukava ja inspiroiva blogi teillä. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.