maanantai 3. maaliskuuta 2014

No niin! Täällä ollaan! :)

Moikka!

Täällä sitä ollaan! :) Muutto tapahtui tänä aamuna! :) Vanhat postaukset löytyy, vanhat kommentit löytyy, jne. :) Vielä tosiaan vähän opettelua tämän alustan kanssa kun ihan uudenlainen systeemi mutta eiköhän tämä tästä lähde ;)

Ihan  mahtavaa että tulee luettua nyt myös itse erilaisia blogeja kun tulee tänne omia postauksia tekemään :) Tässäkin kävi niin että oli tarkoitus tänne kirjoittaa mutta olinkin sitten lukemassa muiden blogeja ja meinasi ihan unohtua omakin kirjoitus :D Mikä siis toisaalta myös hyvä asia :)

Innolla odotan erityisesti sitä että ketä tänne Kehonrakennus & Fitness-puolelle sekä Urheilu-puolelle vielä tulee :) Nythän meitä on vasta muutama kirjoittaja täällä mutta tiedän jo muutamia jotka tulossa vielä maaliskuun aikana ja heihin kuuluu mm. yksi suuri idolini ;)

Tällä kertaa ei kuitenkaan ole mitään  kovin kummoista kirjoitettavaa joten toivotan teille vain ihanaa viikon jatkoa ♥

-Terhi-

_DSC9198 comments

3 kommenttia:

 1. Moikka, kaipaisin tosi paljon tänne myös ns.sana/aihehakua. Tuli tosi paljon käytettyä sitä teidän edellisessä osoitteessa. Se on niin nopea ja näppärä. Oisko mahdollista laittaa myös tänne? Kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Moikka Jonna!

  Sanahaku toimii sieltä yläreunan kautta eli sinne voi kirjoittaa sanoja ja tuo sitten ne bloggaukset esille :) Lisäksi arkisto yläkulmasta näyttää myös hyvin vanhat postaukset :) Tunnisteet saatiin eilen joten niiden kanssa vielä hakusessa kuinka ne toimii täällä :) -Terhi

  VastaaPoista
 3. Pystyikö teiltä hankkimaan sitä palvelua kun tarttis olla joku joka potkii liikkeelle "kun ei vaan jaksa", eli sellasta pavelua minä ainakin olisin kaivannut. "tullaan vaikka hakemaan jos et muuten lähde liikkumaan".:)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.