torstai 20. maaliskuuta 2014

Tuloksia ja tuotteita (Emmi)

Heissan!


Kovin on ollut hiljaista blogissa johtuen meidän molempien kiireistä, mutta lupaamme tehdä pikimmiten parannuksen! Tässä kuitenkin kuulumisia ja muutamat uudet käytössä olevat tuotteet.


tuotteet


A-Derman hoitovoide ja pesuöljy. Kuivan tai paikoin kuivan ihon pelastus! Testijakson aikana iho koki aikamoisen muodonmuutoksen, kun kuivien ja kylmien kelien jäljiltä se oli paikoittain jopa hilseilevässä kunnossa. Pahiten damagea oli ottanut kädet ja jalat, ja käytinkin voidetta päivittäin kolmen viikon testijakson ajan. Pesuöljyä käytin suihkugeelin tavoin sekä lisäksi kasvojen iholle meikinpoistoon. Toimi erinomaisesti! Koska kasvojeni iho on kuitenkin vain pintakuiva ja T-alue rasvoittuva, ei öljy varmaan sopisi itselleni pidemmässä käytössä. Samaa tuotetta käytin muksun kylpyvedessä, ja siihen tarkoitukseen se tulikin jäädäkseen! :) Myöskin voiteen käyttöä jatkan normaaliin tapaan. Kesä, aurinko ja paljaat käsivarret ovat pian täällä joten haluan hoitaa ihon kesäkuntoon!


Nuo Green Coffee Beanit sain testaukseen jo aiemmin, mutta otin ne nyt vasta käyttöön kun siirryin dieettailemaan omaan tahtiini. Täällä karpataan, ja mielenkiinnolla seuraan tuleeko kehitystä karpilla. Tarkoitus olisi hieman laskea rasvaprosenttia, näin paljon en ole painanut koskaan, paitsi raskauden puolivälissä! :D Puntari näytti siis tällä viikolla 55.1kg. Alusta alkaen blogia seuranneet ehkä muistavat, että painoni ennen kuntoprojektia oli 47-48kg. Reippaimmin on kehittynyt ehdottomasti persus! Ja olo on niin kuin valaalla, ei sen takamuksen vuoksi vaan yleisesti, onhan tässä ihan kivasti tuota painoa nostettu. Nyt sitten kevättä kohti ylimääräisiä pois ja hieman kevyempi olotila (ja olemus?). Tässä vasemmalla vertailun vuoksi vanha kuva projektin alkuajoilta, tuossa on tavoitteellista treenamista takana noin 2kk. Taisi mennä ainakin 5kk, ennen kuin pakaroissa tapahtui MITÄÄN. Oikean puoleinen kuva on otettu tällä viikolla. Kroppaan on toki kertynyt muutakin kuin lihasta, mutta mikäs siinä, viihdyn tässä kropassa miljoona kertaa paremmin kuin tuossa vanhassa!!


lähtö2uusia 010


Kerroin aiemmin noidannuolesta yläselässä, mikä yllätti täysin. Koska paikat eivät olleet reistailleet aiemmin, niin ihmettelin suuresti, että mistä nyt tuulee. Sama toistui (lähes yhtä pahana) muutama viikko sitten, ja tällä kertaa menin toiselle jäsenkorjaajalle kuin viimeksi. Kaikeksi onnekseni sain päivystysajan samalle päivälle! Ensinnäkin oikea lapa on kääntynyt sisäänpäin, ja on tiukassa paketissa rintalihaksen ja olkapään kanssa. Olkapää on kääntynyt eteenpäin tästä syystä. Kun selkä on siis joka suuntaan kierossa ja sen myötä ryhti aivan susi, niin ei ole ihme että selkä alkaa oireilla. Kun jäsenkorjaaja laittoi selkäni suoraan, niin tuntui kuin olisin seissyt ihan vinossa. Tämä kaikki on varmasti perua ylinotkosta selästäni sekä lievästä skolioosista. Keskivartaloakin pitäisi vahvistaa PALJON. Kuulemma telinevoimistelu pelasti minut pitkään näiltä vaivoilta. Nyt sitten hoidatan näitä ongelmia säännöllisesti (ja se hierojakin pitäisi viimein varata), ja kuulemma lapa saadaan kyllä pois tuolta kuopastaan :) Koko homma kuulostaa hurjalta, mutta nyt ei taas ole mitään kipuja ja pystyn treenaamaan ihan normaalisti (ja lihasten vahvistaminen on vain hyväksi). Lisäksi nämä ovat kuulemma hyvin yleisiä pitkän selän ongelmia :)


Ketään ei varmaan yllätä se, että palasin takaisin tummaan :D Nyt voi sanoa olevansa taas oma itsensä. Kuvan laatu on mitä on, sori siitä. Palataan taas kuvien kera kun tätä kondista saadaan hieman eteenpäin. Kotisivut ovat vihdoinkin melkein valmiit joten siitä infoa tulossa pian! <3 Emmi


unnamed

comments

5 kommenttia:

  1. Hei olen bloginne uusi lukija ja haluaisin kysyä kuinka kauan aikaa on kulunut kuntoprojektisi aloittamisesta? Ja mitä jalka/takapuoliliikkeita teet? Millaisia määriä ja maksimipainoilla vai pienemmillä? :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Kuntoprojektia on kestänyt nyt yhteensä noin 1,5vuotta, kuitenkaan koko aikaa ei ole tullut treenattua tavoitteellisesti huomioon ottaen ensimmäisen vuoden pitkittyneet sairaslomat ja nyt muut kiireet. Alkuun tein kevyemmillä painoilla ja nyt myöhemmin maksimeilla. Olen tehnyt tänne blogiin viime keväänä postauksen lemppariliikkeistäni ja pakaratreenistä, voit hakea sen tuolta arkistosta! :) Emmi

    VastaaPoista
  3. Moikka, olen melko uusi lukija, enkä tiedä onko aiheesta ollut puhetta, mutta onko lukijan mahdollista saada teiltä henkilökohtaista ohjaamista? Olen lukenut läpi treeniohjelma ja ruokavalio postauksia, mutta niiden soveltaminen itselleni tuntuu hankalalta. Jos tällainen on mahdollista millaisia hintoja otatte ohjauksesta?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.