torstai 6. maaliskuuta 2014

Ohjeita seuraamiseen

Täällä sitä ollaan, blogi on muuttanut!


Tässä muutamia ohjeita, miten voit seurata blogiamme jatkossakin (ja tervetuloa myös uudet lukijat!). Kommentoida voit luomalla Blogbookiin tunnukset ja kirjoittamalla nimikenttään nimimerkin ja lisäämällä sähköpostiosoitteesi, se ei tule näkyviin julkisesti kommentissasi. Bloggeriin postaukset eivät enää päivity automaattisesti, mutta voit lisätä blogimme lukulistallesi kohdasta Lisää -> Lisää blogeja luettavaksi. Ikkuna on tämän näköinen:


lisaa2


Kopioi kenttään blogin nykyinen osoite http://blogbook.fi/emminjaterhintreeniblogi/. Jotta postaukset päivittyisivät Bloggeriisi, lisää osoitteen loppuun /feed/ kuten ylläolevassa kuvassa. Näin postausten pitäisi päivittyä normaalisti. Jos näin ei tapahdu, laittakaa viestiä niin tarkistan asian. Blogbookkiin rekisteröityneenä voit ryhtyä seuraajaksi helposti painamalla "Seuraa"-painiketta blogimme etusivulla.


Tämä on nyt uuden harjoittelua meille kaikille! :) Itse olin hieman skeptinen ajatukselle että siirtäisimme blogimme uudelle palvelimelle, joten mielenkiinnolla odotan mitä tästä tulee. Voisin seuraavaksi laittaa lyhyttä esittelyä uusia lukijoita varten, ja tuotepostausta ja kuulumisia myös tulossa pikimmiten.


Tervetuloa Blogbookiin!


EMMI_24


-Emmi-


comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.