tiistai 25. maaliskuuta 2014

Bloggaamisesta

Ajattelin nyt avoimesti kertoa mielipiteeni ja ajatukseni bloggaamisesta ja blogin muutosta uuteen paikkaan. Tiesin jo etukäteen, ettei portaalibloggaaminen ole minun juttuni. Itse seuraan aktiivisesti satoja blogeja nimenomaan Bloggerin kautta. Kun jokin lukemani blogi on siirtynyt johonkin koti- ja sisustusportaaliin, fitnessportaaliin, lifestyleportaaliin tai mihin ikinä, olen aina lopettanut seuraamisen. Voin nähdä portaalien hyödyn blogeille, jotka ehkä toimivat paremmin osana jotain kokonaisuutta, blogi haluaa tehdä tuloja yhteistöiden muodossa tai blogi kuvittelee tavoittavansa suuret lukijamassat portaalin kautta. Hyödyt eivät ole suuret itsenäisesti toimivalle blogille, jolla on "oma juttu", voisin väittää, että päin vastoin. Harvoin hyvin tai loistavasti toimivia juttuja kannattaa väkisin alkaa muokkaamaan tai vaihtamaan, varsinkaan jos joku haluaa ainoastaan hyötyä siitä tarjoamatta vastineeksi mitään sen kummempaa etua.Tässä ei kuitenkaan ole kyse hyötymisestä -en pääse portaaliasennevammastani eroon.

Voitte siis kuvitella, kuinka olin vastahakoinen tähän blogimuutokseen. En halunnut siirtää blogiamme uudelle palvelimelle, sillä tiesin ettei tämä luultavasti toimisi omalta osaltani. Silti, koska meitä bloggaajia on kaksi, täytyy toista kuunnella ja pohtia toisen saaman idean mahdollisuuksien plussia ja miinuksia. Päätökset tehtiin yhdessä: ehdottomasti kokeillaan! Koska olemme Tepan kanssa kaksi eri ihmistä, niin meillä nämä piirteet jakautuvat näin: Tepa tekee ja minä pohdin mitä siitä seuraa :D Näin tälläkin kerralla. Mutta se on vain elämää! Pystymme siirtämään blogimme takaisin Bloggeriin, ja uskon ja toivon, että näin tulee tapahtumaan pian. Tästäkin olemme samaa mieltä.

Toivon myös, etten loukkaa ketään kirjoituksellani koska se ei todellakaan ole tarkoitus. Terhin kanssa puhuttiinkin jo tästä, ja  omasta puolestani voin sanoa, että muuton jälkeen katosi osittain myös motivaatio bloggaamiseen. Mielestäni vanha toimi erinomaisesti! Onhan tämä uusi blogiportaali hieno homma, niin oli meilläkin ajatuksen tasolla, mutten usko sen olevan Emmin ja Terhin treeniblogia varten :)

Nyt kysyn teidän lukijoiden mielipidettä asiaan. Mitä mieltä olette? Onko blogimme blogiportaalissa hot or not?

-Emmi- comments

21 kommenttia:

 1. Mielestäni bloginne toimi paremmin ilman portaalia, joten siirtäkää vain takaisin bloggeriin. :)

  VastaaPoista
 2. Blogger all the way. Eikai sitä muuta tarvihe sanoa. :) Jonkinlainen teennäisyys, liika yrittäminen tai "mine is better than yours" tässä portaalihommassa on. Blogger sitten taas kansalta, kansalle. ^^

  VastaaPoista
 3. Bloggerista oli selkeämpi ja mukavampi lukea, joten sinne vaan :)

  VastaaPoista
 4. takaisin vanhaan ehdottomasti... helpompilukea, mielyttävämpi ulkoasu, vanhat jutut helpommin katsottavissa... tämä on tylsä ja vaikea lukuinen... ei yhtään mielenkiinotinen enää... palatkaa takaisin <3

  VastaaPoista
 5. Takasin vanhaan, kaikinpuolin parempi :)

  VastaaPoista
 6. Palatkaa vanhaan! Se oli ulkoasultaan hienompi ja käyttäjäystävällisempi. Etusivu oli selkeä ja kauniisti kuvitettu ja mikä tärkeintä: vanhat postaukset/aiheet löytyivät helpommin.

  VastaaPoista
 7. takasin bloggeriin on paljon parempi vaihtoehto!:)

  VastaaPoista
 8. Musta tuntuu että tää uudessa blogiportaalissa bloggaaminen on kadottanut lukijoita eikä kommenttejakaan oikein koskaan enään tuu :|

  VastaaPoista
 9. Kyllä vanha oli parempi ja teidän treeneihin liittyvät postaukset ovat pääasia ja selkeämpi niitä oli vanhassa tavailla. :)

  VastaaPoista
 10. Ehdottomasti takaisin vanhaan!

  VastaaPoista
 11. Munkin mielestä takaisin vanhaan, se oli parempi! :)

  VastaaPoista
 12. Samaa mieltä kuin muut, eli takaisin bloggeriin :) Tää on jotenki epäselvä ja huonomman näkönen.

  VastaaPoista
 13. vanhassa vara parempi26. maaliskuuta 2014 klo 23.43

  Bloggeriin vaan.. uus on sekava ja noh... huono!

  VastaaPoista
 14. No hyvä kun tuli puheeksi. Ehdottomasti oli selkeämpi seurata aiemmin ja minä unohdin bloginne täysin pariksi viikoksi. En siis ole käynyt blogissanne enään päivittäin vaan etsinyt muita vastaavia. Takaisin vaan ehdottaisin myös, oma näkemyksenne oli paljon toimivampi :).

  VastaaPoista
 15. Takaisin bloggeriin kiitos.

  VastaaPoista
 16. Vanha oli mustakin parempi ja kivempi, se oli Emmin ja Terhin treeniblogi :) <3

  VastaaPoista
 17. Jep, meikällä sama. kaikki jää seuraamatta kun siirtyy..... Kymmenet blogit jääny aivan unholaan

  VastaaPoista
 18. Olin juuri löytänyt teidät ja innostunut - täällä ei tule luettua ollenkaan. Ulkoasu oli vetävämpi ja vanhat postaukset löytyivät paremmin - takaisin bloggeriin please :)!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.