perjantai 18. huhtikuuta 2014

Lisäravinteita, vitamiineja ja lemppareita (Emmi)

Öljyjen suurkuluttaja ilmoittautuu.. Uusin suosikki on ehdottomasti tuo avokadoöljy <3 Hyvinvoinnin tavaratalosta! Kannattaa katsoa ko. paikan öljyvalikoima, vau!

Näistä syntyy treenibuusteri ennen salia. Kreatiinia en itse asiassa enää käytä, koska se aiheutti aina tunnin pahoinvointikohtauksen. Mutta niille hyvä, joille se sopii :) Mustat purkit Sportsnutritionilta.

Ihana uutuus herneproteiini! Kastikkeisiin, puuron ja rahkan sekaan, pirtelöihin, ruuanlaittoon jne. Hyvinvoinnin tavaratalosta. Kahvinjuontia olen vähentänyt yhteen kuppiin päivässä, joten käytössä on taas aina yhtä tehokas Synerlin! CLA käytössä ympäri vuoden, ja ihan paras heratuote Sportsnutritionilta! <3

Hyvä yöprode (hitaita hiilareita) ja suurkulutuksessa oleva prodepannarijauho. Välillä tuote oli loppu mutta nyt sitä saa taas Sportsnutritionilta!

Uutuuksia kevääseen. Seleeni, Foli-B Strong, Sinkki, Omega-3 ja Lyko D Plus Hyvinvoinnin tavaratalosta. C-vitamiiniporetabletti aina ennen treeniä, Sportsnutritionilta. Näiden lisäksi käytössä perus Multitabs.

Mausteita! <3 Nämä toin Tunisiasta, samoin taka-alalla näkyvät teet. Ja parasta riisiä ikinä, täysjyväbasmatiriisiä luomuna! Ostettu Sittarista.

Välillä tulee ostettua marinoituja raakoja vihanneksia myös kaupan salaattitiskiltä. Hektisen päivän pelastus. Sitruunaa menee kyllä melkein jokaisessa ruuassa ;)

Ehdoton suosikki Pirkan mieto maitorahka! :)

Itse maustettua kananrintaa.

Helppoa ja hyvää, kaveriksi vaikka Realin kuituisaa kauraleipää.

Itse marinoitua lihaa ja vihanneksia.

Ja sitten sitä herkuttelua! ;) Vohvelit on VHH-vohveleita.

Loman parhaita annoksia. Spagettia ja mereneläviä.

Munakasta, päällä basilikaa ja juustoa.
Siinä hiukan kuvia safkoista ja käytössä olevista vitskuista ja lisäravinteista :) Näiden saattelemana nyt sitten salille!

Moi!
-Emmi

comments

9 kommenttia:

  1. Ihanaa ku blogi on taas täällä!! <3 Ja vau mitä kuvia! Ihania ruokia. Kyllä sai taas inspistä! Onko kaikki vanhat kuvat taas poistunut? Saisko joskus kuvia yhden päivän ruoista ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! <3 Meinasin tosiaan tähän samaan laittaa tuon "päivän ruuat kuvina"-jutun, mutta säästin seuraavaan ;) Sellainen siis tulossa!! Vanhat kuvat ei ole poistuneet, ainoastaan noissa uusimmissa postauksissa on häikkää koska ne tehtiin Blogbook-palvelimelle, joten kaikki kuvat ei kopioituneet tänne Bloggeriin siirron yhteydessä :( Mutta muokkaamme nuo uusimmatkin postaukset niin että kuvat näkyy!! :) Kivaa pääsiäistä <3

      Poista
  2. Tosi nättejä ruokia, herahti vesi kielelle! Tommosia ei omassa keittiössä paljon näy kun oon niin laiska kokki :) Sattui myös sopivasti, kirjoitin itse kanssa juuri omista ruokailuistani blogiini http://idajemina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Herkullisen näköisiä ruokia! Ja niiden itse alusta asti tekeminen palkitsee kyllä monella tapaa :)

    VastaaPoista
  4. Pirkka-rahkan törkeä hinnankorotus sai minut siirtymään s-kaupan halvempaan rainbow-rahkaan. maku ei juuri poikkea ja ravintoarvotkin lähes samat! ihan törkee hinnankorotus, suosittu tuote ni sillä nyt rahastetaan! =(

    VastaaPoista
  5. Hei mikä sulla on tossa Selfin heraproteiinissa makuna, suositteletko ja ootko maistanut sen muita makuja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo emmi muttta vastaan silti! Mulla on kaikkia makuja ja ehdottomasti paras on mansikka!! :) yllättäen :) Muilla merkeillä usein suklaa mutta selfin mansikka on tosiaan ihan omaa laatuaan!

      Poista
  6. Moro!
    Millä (ihmeellä) te saatte alas ton herneprotskun? :D
    T: Mika

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.