torstai 2. elokuuta 2012

Silmin nähtävä lähtötilanne! Terhi

No niin ! :) Pitihän sitä kunnon kuvat ottaa jotta selkeästi näkee silmin mistä lähdetään liikkeelle :) Eiköhän tästä kropasta vuodessa fitti tehdä! 

Isoin ongelma on mulla varmaan tuo jenkkojen alue ("vararengas"), joka on ollut mun ikuinen vihollinen ja vaikka kuinka olisin laihduttanut ja treenannut niin jumankautsi kun se vaan on kestänyt sitkeesti paikoillaan! Eli tuo ihana alamasun makkara pitää hävittää ehdottomasti!

Mun reidethän on aika muhkeet mut mä tykkään niistä hirveesti kuten mun pepusta ja pyrin kaikin keinoin siihen että ne myös kestää :P Voisin itseasiassa ottaa jopa muutaman sentin vielä tuohon takapuoleen mittaa lisää.

Mut siis tosissaan rasvat minimiin jotta kaikki löllöt lähtee ja lihaksilla sitten muodot kuntoon!

Ja niille jotka ajattelee että oothan sä jo valmiiksi hyvässä kunnossa joten miksi laihdutat niin joo tiedän et en oo mikään älytön plösö ja terveen mitoissahan tässä ollaan mutta tavoite edelleen siellä överissä fitness-kunnossa ;)
Terhi
comments

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää so far! Lihaksia ja naiseutta löytyy suhteessa sopivassa määrin! ;) mmm mmm

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. :D Voihan sen noinkin sanoa! :D Itse en ole sitä mieltä että lähtötilanteeni nyt ihan NOIN hirveä olisi ollut mutta kieltämättä en kyllä tuosta peilikuvasta pitänyt :D
   Ja vinkki vinkkinä niin kun anonyymi kirjoittelet blogeihin mielipiteitä niin asiallisuus on ihan hyvästä.. Itse en tuosta loukkaannu mutta jostakin voi tuntua pahalle :)

   Poista
 3. sä nyt ootkin niin ihana nainen, että et voi tuollasesta loukkaantua ku tiiät itekkin miten kaunis oot :)
  tee kiltti lisää ja pidempiä tanssivideoita! kiva kattoo ku liikut!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.