perjantai 10. elokuuta 2012

2. viikon treeniohjelma (E)

Ajattelin listata tähän tämän viikon treeniohjelman niin voi verrata sitten tulevaan. Kuten sanottu tällä viikolla oli mukana paljon aerobista, ja kroppa tosiaan tuntuu siltä että jotain on tullut tehtyä.. Nyt menee viikonloppu palautuessa, ja kaapissa odottaa uusi huippuhyvä saliohjelma jota aion kokeilla seuraavat kolme viikkoa. Se sisältää paljon old school -liikkeitä, ja kun eilen kokeilin niitä itselleni osittain täysin uusia liikkeitä, sarjoja ja toistomääriä, niin treeni tuntui aivan erilaiselta kuin ennen! Olen todella innoissani tästä tulevasta kokeilusta :)

Ma: Vapaa

Ti aamu: 1h 15min Puntti
Ti ilta: 30min CX

Ke aamu: 1h Puntti
Ke ilta: 60min Army

To aamu: 1h 15min Puntti
To ilta: 45min Spinning + 60min Body Pump

Pe: 40min reipas lenkki


Tällä viikolla vedin punttitreenit vielä sen kolmijakoisen ohjelman mukaan, jonka sain kesän alussa. Toki tuossa pitäisi olla lepopäiviä keskellä viikkoakin eikä vain viikonloppuisin, mutta nyt olemme olleet reissussa melkein joka viikonloppu ja olen joutunut vetämään treenit läpi viikolla. Viikon paras treeni taisi olla Army, joka vedettiin läpi toispuoli painoilla. Tarkoittaa sitä että levytangon toisessa päässä on vähintään 25% enemmän painoa kuin toisessa. Itse valitsin tankoon samat painot kuin aiemmin, ja lisäsin toiseen päähän vielä 30%.Tanko tulee sarjojen aikana kuitenkin pitää täysin suorassa eikä saa tulla yhtään vartalonkiertoa. Tankoa käännellään niin, että molemmat puolet kropasta saavat saman verran harjoitusta. Todella toimivaa harjoittelua, seuraavana päivänä oli aivan uudenlaista pientä lihassärkyä uusissa paikoissa! Toispuoli painoharjoittelu on kuitenkin tehokkainta keskivartaloon, ja syvät vatsalihakset kyllä olivatkin paukahtamispisteessä. Army-tunnilla tehdään aikalailla samoja liikkeitä kuin Pumpissa, mutta sarjojen välillä on 30sek sykkeen kohotus eikä erillisiä palautumisia.


Tämän seuraavan kolmen viikon kokeilun aikana ajattelin lisätä ohjelmaan aerobista sen noin 2h/viikko, Spinningin 45min ja Armyn 60min. Nämä tulevat viikot on ohjelman tekijän mielestä "lepposta treenaamista", jonka jälkeen ohjelma muokataan "todella mukavaksi" ja sitten räjähtää pikkuhiljaa :D Haastoin poikaystävänkin kolmen tunnin Spinningmaratoniin, ei tainnut olla kovin innoissaan mutta eiköhän sen sinne saa houkuteltua :D Jos jaksetaan kaksi tuntia tuosta kolmesta niin sekin on ihan riittävästi :) En vielä tiedä järjestääkö meidän sali Spinningmaratonin nyt syksyllä vai meneekö se talven puolelle.Lähdemme viikonlopuksi mökille, ja tiedän jo valmiiksi millaista taistelua tulee olemaan ruokavalion kanssa! Mukavat viikonloput!
Emmi comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.