torstai 2. elokuuta 2012

Viikon sairasloman jälkeen takaisin salilla!

Hiukan nihkeästi alkoi tuo pumppaus, viikon sairasloma ja antibioottikuuri. Nyt on flunssa onneksi selätetty ja treeni kulkee taas. Olin varautunut siihen että ensimmäiset treenipäivät on nihkeitä ja kunto voi olla aikalailla miinuksella. Sen sijaan kun kun kroppa oli saanut levähtää kunnolla viikon verran, oli positiivinen yllätys kun rintaprässiin sai lisätä 7kg, kyykkypainoihin 10kg ja jalkaprässiin 15kg! Aion dieetin jälkeenkin pitää viikon tauon puntissa (vaikka se hankalaa onkin), mutta nähtävästi kroppa vaatii välillä kunnon palautumista. Nythän olo on kuitenkin sinänsä surkea, sillä tämä oma lähtötilanne ei millään tavalla hivele omaa silmää ;) Tästä kuitenkin lähdetään ja katsotaan mikä on tilanne sitten syksyllä.


Ruokavalion noudattaminen on varmasti ollut nyt hankalinta taukoviikon jälkeen. Sairaana kun tulee laitettua suuhun aikalailla sitä mikä vaan sillä hetkellä maistuu. Nyt ollaan silti takaisin rutiineissa, ja laittelen ruokapäiväkirjaa sitten myöhemmin. Meillä on nyt muutenkin hektinen viikko menossa, joten teen aina parin päivän ruuat kerralla. Näiden kylkeen kun vetää salaatin niin homma pysyy simppelinä. Sinänsä minkäänlaista mielihyvää en tuosta purkittamisesta saa sillä tykkään kokkaamisesta, mutta näin tulee ainakin varmistettua se mitä sinne suuhunsa pistää ja kuinka paljon.

Ollaan tytön kanssa innostuttu tekemään myös vähän iltajumppaa kotosalla. Treenaan aamuisin, joten iltaisin tekee mieli tehdä lihaskuntoa tai lähteä juoksemaan. Innokkaana tyttönä L on mielellään mukana antamassa vähän lisäpuhtia punnerruksiin ja kyykkyihin ;)

Kun kaikki päivät jauhaa vaan puntilla, sitä väkisinkin tekee mieli kunnon hikitreeniä. Aiemmin kävin oikeastaan pelkästään ryhmäliikuntatunneilla, ja huomenna on puntin lisäksi luvassa tunnin spinning. Ensi viikon ohjelmaan aion myös lisätä muutaman rasvaa polttavan tunnin, bodysteppiä, ellipacea ja spinningiä. Viikon levon jälkeen on todellakin se fiilis että on pakko päästä liikkumaan!
comments

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.