perjantai 3. elokuuta 2012

Tulevista kirjoituksista ja suunnitelmista =)

Nyt on ilmottauduttu yliopistoon opiskelemaan liikuntalääketieteitä ja tosissaan ajattelin ottaa mahdollisesti vielä kaveriksi ravitsemustieteet. Siitä en ole kuitenkaan vielä varma koska pelkään etten kerkeä panostamaan kaikkeen. Kun kuitenkin on päätyö, Lucaksen harrastukset ja kotona vaimona oleminen sekä omat treenit.. Toisaalta olen niin paljon opiskellut molempia itsenäisesti vuosia ja taustalla tosissaan tuo kuntoutus-koulutus joka on hyvin pitkälle samaa asiaa kun tulevat opinnot joten pääsen monien kurssien osalta vain kertaamalla. mm. ravitsemustieteen perusteet, anatomia ja fysiologia, kuntotestaukset, jne. Tätä ajattelin miettiä nyt vielöä kuitenkin viikon verran.

Ajattelin nyt kuitenkin ruveta kirjoittamaan myös asiaa liikuntaan ja ravitsemukseen liittyen. Toki voin sanoa että en ole ammattilainen (vielä) ja ohjeet eivät ole omiani (paitsi jotkut vinkit).

Kaikki tekstit tulevat pohjautumaan vanhoihin opintomateriaaleihin, kirjoihin, omiin kokemuksiin ja verkon artikkeleihin.

JA TAAS KERRAN toivon kommentteja, mielipiteitä ja tarkennuksia =)

Terhi comments

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.