torstai 23. toukokuuta 2013

Arkeenpaluukankeutta (E)

Heips! Reissusta tosiaan palailtu ja pikkuhiljaa taas kiinni normaalissa arkirytmissä. Tyttö tosin sairastaa mikä on valvottanut, enkä ole päässyt treenaamaan tällä viikolla ihan niin kuin olin suunnitellut. Asia kerrallaan :) Reissu meni ihan hyvin, mitä nyt voin suurimman osan ajasta huonosti, sää olisi voinut olla parempi ja oli kauhea koti-ikävä jo loppuviikosta :D Tuntui aivan tajuttoman pitkältä viikolta ja olin jo moneen otteeseen valmis lähtemään kotiin, viikko on liian pitkä aika erossa tuosta meidän pikkuneidistä! Koko viikolla oli kaksi auringonottopäivää, mutta kai sitä hiukan väriä saatiin (kiitos hyvien pohjien). Kahdesti käytiin ulkonakin, vietettiin vuosipäivää, syötiin rennommin (paljonkin rennommin) ja shoppailtiin PALJON.
 
 
Lähtiessä oli tavaraa mukana vajaa 30kg ja tullessa 50kg, karkeasti siis semmonen 20kg tuli haalittua lisää. Mun lempparivaateliikkeet Bershka ja Zara tuli katsastettua tietysti ekojen liikkeiden joukossa :) Milloinhan Bershka tulee Suomeen? Ne eivät edes toimita verkkokaupasta tänne, joten tulee usein Liettuan ja Espanjan reissuilla sitten "hiukan" hamstrattua :D Tällä kertaa meni sen suhteen ihan iisisti, mutta senkin edestä tuli ostettua hiustuotteita, meikkejä ja koruja, ne ei tässä Suomen mittakaavassa maksa siellä paljon mitään, jos viitsii vhän katsoa mitä ostaa. Laukuista ja kengistä tuli maksettua saman verran kuin Suomessa.
 
 

 
Tuli hankittua myös elämäni ensimmäiset juoksukengät. En ole näitä vielä ehtinyt korkkaamaan eikä nämä varmasti mitkään maailman parhaat ole, mutta varmasti paremmat kuin ikivanhat Reebokit joista on pohja melkein kulunut puhki. Hinta ei ainakaan päätä huimannut, 50€. Täytyy tänään lähteä testaamaan miten juoksu kulkee :) Käytiin myös tsekkaamassa lisäravinnemyymälä yhdessä ostoskeskuksessa.
 
 
 
Kuten kerroin syötiin tosiaan rennommin, alkuun vältin hiilareita, mutta loppuviikosta tuli testattua paikallien äyriäispaella (ei ollut mikään oma suosikki), ja koska mies ei ollut koskaan käynyt Burger Kingissä niin sinnehän oli mentävä, itse söin hampparin välistä pelkät täytteet :D Simpukat, katkaravut, mustekala ja fisut maistui niin kuin aina. Espanjalainen Gazpacho (kylmä vihanneskeitto) oli meidän kummankin ehdoton ykkössuosikki! Sitä aion tehdä kotonakin jatkossa.
 
Paella, huh mikä annos, ei ihan mennyt alas! :D


Gazpacho & katkarapu-coctail
Nyt sitten tietysti turvottaa edelleen ja kova hinku treenaamaan. Illalla otetaan taas itseä niskasta kiinni: puntille ja lenkille! Terhi olikin pistänyt tänne oman suunnitelmansa omasta dieetistään. Itse en aio mennä noin tiukoilla "säännöillä", en esimerkiksi laske kaloreita kauhean tarkasti, en punnitse ruokia (silmämääräisesti menty muutenkin suurimmaksi osaksi), vaan rullailen leppoisasti eteenpäin VHH-ruokavaliolla. Sopivat annoskoot käyttöön ja 2-3 ateriaa pivittäin aion korvata jo aiemmin mainituilla Protein Diet-tuotteilla. Ja samat lisäravinteet ovat käytössä kuin aiemminkin. Muutamat ovat pyytäneet sitä ruokavaliota mikä mulla oli aiemmin kun kasvattelin lihasta ja menin plussakaloreilla (löytyy kyllä täältä blogista, mutta ehkä hukkunut postauspaljouteen?), sekä esimerkkiruokavalion tästä VHH:sta mitä syön päivän mittaan. Voin laittaa ne seuraavaan postaukseen :) Olen koittanut vastailla kysymyksiin mitä oli tullut viikon aikana, mutta joskus menee joitain kommentteja ohi. Jos et siis ole vielä saanut vastausta omaan kysymykseesi niin huikkaa uudelleen! Sähköposteihin vastailen tämän päivän aikana. Ens viikolla olisi strategisen johtamisen tentti edessä, ja sitten pitäisi jo kovaa kyytiä käydä opparin kimppuun. Miten se tuntuu taas niin vaikealta? :D Täytyy laittaa kunnon tsemppivaihde silmään, niin on sitten loppukesästä muutakin tekemistä kuin sen näpyttäminen!
 
Oikein kivaa loppuviikkoa kaikille, niin se vaan tuli kesä tänne Suomeenkin! ♥
 
 
 
comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.