torstai 23. toukokuuta 2013

Justiinan tarina (vieraileva kirjoittaja)


Hei! 

Olen Justiina. 24-vuotias, 8-kuukauden ikäisen tuttövauvan äiti joka astelee alttarille ensi juhannuksena.
En oo koskaan ollut mikään laiha, mutta en myöskään koulussa se luokan pienin tyttö, en kyllä tosiasiassa ala-aste iässä ollut mikään lihavakaan, mutta silloin sain niskaani haukkuja, milloin olin läski, ja possu ja mitä näitä oli.
Harrastin silloin 5 kertaa vikkossa, telinevoimistelua, sirkusjumppaa, aerobiciä ja vaikka mitä. Yläasteelle mennessä kiusaaminen loppui, mutta ikinä en ole ollut tyytyväinen ulkomuotooni.
Aikuisiällä se liikunta sitten jäi kokonaan pois, muutin helsinkiin, menin ravintola-alalle, rupes baarissa käyminen maistumaan, lähdin leville töihin ja siitähän se alkoi todellinen alamäki, joka ilta töiden jälkeen baariin ja aamulla krapuloissa vähän "darra-ruokaa" ja töihin, ja sama ralli jatkui.
2 vuotta töitä sesongissa (talvet levillä, kesät hangossa) teki musta pöhöttyneen "pupi-ruusun" joka ei edes tienny terveellisistä elämäntavoista..
Sesonki elämän loppuessa, ja takaisinpaluu helsinkiin muutti mun elämän. Tapasin elämäni miehen, tehtiin lapsi, mentiin kihloihin ja päätettiin hääpäivä.
Hääpäivän lähestyessä sain kotona muistutuksia miten kivalta näyttäisin häämekkossa jos vähän tekisin itelleni jotain. Tästä se lähti!
Tilasin fitfarmin sivuilta 6viikon superdietin 7.1 ja alotin noudattamaan sitä orjallisesti, punnitsin jokaisen suupalan, söin säännöllisesti, join kolme litraa vettä päivässä ja liikuin 5 päivää viikossa. Jatkoin superdietin ohjeilla loppupeleissä 3kuukautta, ja kiloja lähti sen aikana 15!
Viimeisen kuukauden aikana olen edelleen siis dietillä, mutta soveltaen SD:n ruokavaliota, kiloja on tämän neljän kuukauden aikana lähtenyt 21, senttejä melkein 100 , farkkujen tuumakoko pieneni neljällä, ja painoindeksi ensimmäistä kertaa vuosiin -normaali-.
Liikunta on pääasiassa spinningiä , ja spinningi+core/kahvakuula.
Oon aivan rakastunut siihen, ohjatuilla tunneilla saa sykkeen korkeelle, ja hien virtaamaan! Jokaisen tunnin jälkeen on voittaja olo, kun on antanut kaikkensa!
Elikkä ensimmäistä kertaa nyt uskallan/kehtaan kertoa painoni niin jokainen näkee mistä lähettiin ja missä ollaan nyt.
Eli pituutta multa löytyy 174cm
Lähtöpaino oli järkyttävät 92
Ja nyt puntari näyttää 71
Tavoitteena olisi painaa n. 67 kg, jonka jälkeen olisi tarkoitus alottaa kunnon salitreeni ja saada lihaksia näkyviin!

Blogia voi seurata täällä http://morsiandieetti.blogspot.fi/

Tässä kuvia 7.1 ja tämänhetkinen tilanne

7.1.2013 ja tämänhetkinen tilanne

7.1.2013 ja tämänhetkinen tilanne

Tilanne nyt

Tilanne nytcomments

3 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.