lauantai 4. toukokuuta 2013

Vihdoinkin toukokuu! (E)

Heippa! Nyt se ois vihdoin alkanut, nimittäin neljän kuukauden kesäloma! Tokikaan varsinaista lomaa ei ole koko kesää, kun on tulossa monenlaista keikka- ja kuvausmatkaa, projekteja ja promoa. Kun nyt vain tulis se kunnon kesä! Mehän tosiaan luvattiin teille vapuksi uusia kuvia mitä otettiin yhteistyössä Apemedian ja Hullu Apina -verkkokaupan kanssa, mutta meistä riippumattomista syistä ei olla vielä pystytty niitä julkaisemaan, koska ollaan saatu vasta ihan muutama valmis kuva. Tässä hiukan esimakua :)
Samoin meidän molempien aiemmista kevät-talven kuvauksista on kuvat vielä tulematta. Josko viimein ensi viikolla?? :) Itse olin muuten vapun töissä, kivaa Breezerin promoa olin tekemässä Seinäjoen Karmassa.Dieettillä olen tosiaan ollut, kunnes sitten viime viikolla tuli kahtena päivänä aivan tajuttoman huono, väsynyt & heikko olo! Kroppa ei ole koskaan kiristynyt samalla tavalla kuin näin vähähiilarisella (joten suosittelen!), mutta kroppa meinasi laittaa vähän vastaan ja tankkasin hiilareita 5 päivää. Nyt sitä alkaa jo olemaan elävien kirjoissa! Yksi asia minkä myös huomasin oli se, että treeniteho laski about puolella. Sitä olin toki osannut odottaa, ja meille saapui Terhin kanssa samat tuotteet Sportsnutritionilta. Nyt on lisäravinteet kondiksessa eikä tarvi huolehtia siitä, että miten jaksaa! Olen siis erittäin hyväksi todennut tuon treenilaturin(tehonlisääjä). En aiemmin oikein uskonut niiden tehoon ja viime syksynä kokeilin yhtä merkkiä, mutta käyttö jäi samantien. Nyt kun on iltapäivisin ollut jotenkin aivan poikki ja huomaan keksiväni niitä kuuluisia tekosyitä miksi en menisi puntille, niin tämä tuote on kyllä auttanut ehdottomasti siihen. Ihan eri tavalla jaksaa painaa, positiivinen yllätys!! Näyttäisi olevan vielä hyvässä alessakin, joutuu varmaan tilata noita purkkeja säästöön :D Samoin tuo proteiinilisä on huippu, toimii tosi hyvin varsinkin yöprotskuna! Ja maku kohdillaan. Kirjoittelen käyttökokemuksista vielä enemmän seuraavan dieettiviikon jälkeen. Terhi kirjoitti näistä samoista tuotteista aiemmin *täällä*.


Nyt kun energiatasot ovat jälleen kohdillaan tuon hiilaritankkauksen mytötä, niin seuraava viikko menee taas vähillä hiilareilla, alle sen 100g/pv. Dieettiä tukemassa meillä on loistavat Protein Diet -tuotteet! Terhi ehtikin jo kertoa niistä tässä postauksessa. Itse aloitin tuotteiden käytön tänään, joten juttua niistä ja dieetin sujumisesta tulee tässä vähän väliä. Tuotteita voi tilata Terveysmarketista. Näissä on kyllä hinta-laatu-suhde erinomainen, en olisi ihan heti uskonut että dieettituotteet voivat ylipäätään maistua niin hyvältä? Onko muilla kokemuksia näistä tuotteista? Tuotesarjaan on juuri saapunut uutuuksia mitkä kannattaa korkata heti! Joskus jo aiemmin tuli hieman haukuttua Mannisen mansikka-valkosuklaa proteiinivanukkaan makua & rakennetta, mutta nyt löysin omat suosikkini. Valikoimaa pääsee selaamaan täältä.Seuraavaan viikon suunnittelin treenaavani putkeen ilman välipäiviä, lisäksi rasvanpolttolenkit. Sitten tuleekin taukoa treeneissä kun lähdemme sinne Espanjaan lomailemaan. Tarkoituksena on hamstrara sieltä treenivaatteita ja muutamat juoksu&fitnesskengät, joten saa nähdä jos innostun sielläkin käväisemään salilla ja lenkillä :) Pääpaino tulee kyllä tämän hektisen vuoden jälkeen olemaan kuitenkin rentoutumisessa, olemisessa ja nauttimisessa!! Hyvää ruokaa ja aurinkoa <3
 Nyt unta palloon ja aamulla juoksemaan!
Moips :)
comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.