keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Hiusvärit & tuotteet (toivepostaus)

No niin eli tuli kyselyä tuosta mun hiustenväristä, millä saan värin pysymään tummanruskeana kun olin aiemmin monta vuotta vaalea, mitä tuotteita ja värejä käytän jne. Värihistoriaa tästä päästä löytyy tosiaan paljon, aivan liikaakin, koska nyt ollaan siinä tilanteessa että tukka on todella kuiva, ja katkeilee latvoista sitä mukaa kun se tyvestä kasvaa... Toivoa on kuitenkin että tämän saisi taas ajan kanssa hyväkuntoiseksi. Onko nämä nyt tällä hetkellä puolipitkät vai mitkä, suunnilleen olkapäille. 2,5v sitten leikkasin polkkatukan mistä tykkäsin paljon, ja nyt tässä ei kyllä ole mitään mallia. Jatkoja on kokeiltu monenlaisia; lettipidennyksiä, sinettejä, tuuhennusta, ja nyt olen reilut 2 vuotta käyttänyt clipsejä. Ja näitä en pois vaihtaisi :)
 
Tässä ihan muutama kuva siitä värihistoriasta:
 
2009. Siinä taas sopivasti silloisen lempiharrastuksen parissa...
 
2011 Liettuassa
 
2012 kevät
2012 kesä


2012 syksy


2013 talvi
 
Nykyhetki


Nykyhetki
(Blogger ei suostunut yhteistyöhön noiden kuvien kanssa, joten jos asetukset näyttää hassulta niin johtuu tästä Bloggerin kiukuttelusta!)
 
Tuossa nyt muutamia esimerkkejä, onhan tässä matkan varrella ollut jos jonkinlaista hiustyyliä, hisvärjeä, ja myös hiusmokia :D Tähän tummaan kuitenkin tykästyin koska se on niin tuttu ja turvallinen, eikä tuo monen vuoden blondius enää miellyttänyt. Ja nyt niihin tuotteisiin. Varsinkin hiusten kuivuuteen mielestäni ykköstuotteita ovat Kerastasen tuotteet, tällä hetkellä ei ole itsellä käytössä, mutta aion taas hankkia kun kesä tulee ja aurinko kuivattaa hiusta entisestään. Nämä ovat kyllä aina pelastaneet hiukset siitä tilasta, kun jäljellä on vain kuiva ja katkeileva pehko :D


Tällä hetkellä on käytössä nämä Matrix Biolage tuotteet värjätyille hiuksille. Olen kyllä tykännyt :)


Lisäksi tämä Color Mask (KC PROFESSIONAL) on ihan EHDOTON värin pysymisen kannalta. "Sävyttävä ja korjaava hoito tummanruskeille ja mustille hiuksille". Käytän kerran viikossa, hanskojen käyttö kyllä suositeltavaa ettei kädet värjäänny. Toimii erinomaisesti, ihan kuin olisi aina uusi väri päässä tämän käytön jälkeen. Ja sitten tuota Tigin silottavaa ja hoitavaa hoitoaineitta laitan myös kerran viikossa. Paksu ja hoitava koostumus, oma hius oikein imaisee tämän itseensä :) "Hoida hiuksesi täydellisen terveiksi ja sileiksi! Tämä litsuluumua ja bambua sisältävä hoitoaine lisää hiuksiin pehmeyttä ja kiiltoa."


Ja koska tämä tukka on tosiaan niin kuiva, niin lisäksi sitten tällä hetkellä käytän tätä halppishiusöljyä, ja Tigin kiiltosuihketta. Huijaa edes hieman hyväkuntoisemmaksi ;)


Sitä inhottavaa juurikasvua saa olla värjäämässä kahden viikon välein! Oma värini on suht vaalea (mikälie maantien värinen) joten väriero näkyy samantien. Valitin joskus aikoinaan kaverilleni asiasta kun olin vielä mustatukkainen, ja nimenomaan valitin sitä etten haluaisi värjätä aina kovilla myrkyillä jo ennestään kuivaa hiusta. Hän kertoi sitten itse käyttävänsä ihan vaan sävytesampoota, mikä todellakin toimi ihan yhtä hyvin kuin mikä tahansa hiusväri! Nyt olen kokeillut saman tuotesarjan tummanruskeaa sävytesampoota tähän päähän, ei ehkä toimi yhtä hyvin kuin musta väri, mutta tämä yhdessä tuon color maskin kanssa niin itse olen ainakin saavuttanut halutun lopputuloksen :)

POLY COLOR SÄVYTESHAMPOO 24 TUMMANRUSKEA

Ja nyt sitten teidän vuoro kertoa omat suosikkituotteet ja hiusvinkit!! Miten te saatte hiusvärin pysymään ja mitä tuotteita käytätte ja suosittelette? :)
comments

10 kommenttia:

 1. otatko aina salille pidennykset pois päästä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En juurikaan käytä pidennyksiä normaalissa arjessa, eli siten mulla ei ole niitä päässä kun salille menen :) Oisko vuoden aikana ollut kolmesti, että oon mennyt suoraan salille jostain niin että olis ollut clipsit päässä!

   Poista
 2. SP-Luxe Oil. Maailman paras tuote ja mielettömän ihanan tuoksunen. Toimii ainakin kosteaan tukkaan laitettuna ennen föönausta kuin unelma. -Hammi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä pistää testaukseen!

   Poista
  2. Kannattaa. Hinta muistaakseni lähemmäs 30€, mutta jokaisen sentin arvoinen. :)

   Poista
 3. Käykö toinen teistä gogo expressillä partolassa?

  VastaaPoista
 4. Terhi käy :) kui? :) käytkö sinä?

  VastaaPoista
 5. Mitä suosittelisitte, kun kuukausi aikaa saada maha kesäkuntoon eikä pieni pömppis tunnu lähtevän millään! Mitkä on siis teidän mielestänne tehokkaimpia liikkeitä pömppiksen kadottamiseen?:)

  VastaaPoista
 6. Hei tytöt!

  Kiitoksia tosi paljon motivoivasta treeniblogistanne!Tykkään todella paljon blogistanne, sillä otatte monipuolisesti erityyppisiä lukijoita huomioon ja postaukset ovat kauniita, värikkäitä ja pirteitä. On hienoa että postaatte myös treenivinkkien lisäksi reseptivinkkejä sekä kauneusvinkkejä. Myös aloittelijan opas ja sivujen selkeä jäsennöinti pitävät minun kiinnostukseni yllä käydä lukemassa teidän blogia ja hakemassa inspiraatiota omaan arkeen!

  Tsemppiä tytöt, jatkakaa samaan malliin! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.