sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kesäiho ja -hiukset

Selailin Hyvinvoinnin Tavaratalon sivuja tarkoituksena tilata muutama hyvä tuote iholle ja hiuksille. Olen aiemminkin katsellut näitä Dr. Hauschkan tuotteita, ja nyt ei tarvinnut kahta kertaa miettiä kun tuli nämä tuotteet vastaan! Päädyin tilaamaan Neem hiusveden ja Bodypuuterin (silkkipuuteri).Dr. Hauschka

Dr. Hauschka on korkealuokkainen ja yksi maailman myydyimmistä luontaiskosmetiikkasarjoista. Tuotesarja on nimetty kemisti Rudolf Hauschkan mukaan, joka lanseerasi kosmetiikkasarjan yhteistyössä lääkärien ja kemistien kanssa kosmetologi Elisabeth Sigmundin reseptien perusteella. Tuotteet tulivat markkinoille Saksassa vuonna 1967 ja siitä lähtien Dr. Hauschkan perustuotteet ovat säilyneet muuttumattomina.

Dr. Hauschka-tuotesarjalle on myönnetty BDIH-sertifikaatti. Dr. Hauschka-tuotteet valmistetaan yksinomaan luonnosta peräisin olevista raaka-aineista ilman synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein.

Dr. Hauschka Bodypuuteri (silkkipuuteri)

Silkkipuuteri kasvoille, vartalolle ja jaloille. Aidosta silkistä jauhettu puuteri suojaa ihoa ja imee kosteutta. Silkki sopii erittäin hyvin iholle, koska silkin proteiinin aminohapot muistuttavat ihon proteiineja. Silkki tasapainottaa ihon happamuutta ja sillä on antibakteerisia vaikutuksia. Ei tuki ihohuokosia. Pitää ihon kuivana ja raikkaana.

Käyttöohje
Levitä pieni määrä silkkipuuteria keholle ja jalkoihin, kasvoille ja hiuksiin. Puuteri on erittäin riittoisaa.

Vinkit ja lisätiedot
Silkkipuuteria voi laittaa hiusten harjauksen yhteydessä ohuille, herkästi rasvoittuville hiuksille. Kainaloihin ja jaloille laitettuna vaikuttaa samalla tavalla kuin deodorantit. Sopii hyvin vauvanhoitoon

Dr. Hauschka Neem Hiusvesi

Vahvistaa hiuksia ja parantaa niiden kasvua. Päivittäiseen käyttöön päänahan kutinaan ja hilseilyyn. Sopii myös elottomille ja rasvoittuville hiuksille.

Käyttö
Hierotaan päänahkaan hiusten pesun jälkeen. Ei huuhdota pois.

Tätä saa myös öljynä! Sekin täytyy saada :)
Itselläni ei sinänsä ole hiuspohjan ongelmia, muuta kuin sen kuivuminen kesäaikaan. Tuotteen mukana tuli laaja tuoteseloste minkä mukaan sen pitäisi myös tuuheuttaa ohutta tukkaa, ja hoitaa erityisesti todella kuivan ja rasvaisten hiusten ongelmia. Olen nyt neljä kertaa ehtinyt laittamaan tätä ja lunastaa kyllä lupauksensa, ne neljän euron halppishiusöljyt voi heittää samantien roskiin! Itsellä kun on ohut tukka niin eron huomaa heti, ensimmäisen kerran kokeilin tätä pesemättömään lättänään tukkaan, ja siis aivan mahtava tuote. Tämä menee ehdottomasti päivittäiseen käyttöön ja nyt sitten odottelemaan miten vaikuttaa pitkällä aikavälillä :P Kaikki keinot on otettava käyttöön, kun on tämä oma tukka niin kuiva ja rapsakka, kiitos käsittelyiden ja laajan värihistorian...

Silkkipuuteri oli juuri sitä mitä odotinkin, aivan ihanan pehmeä ja sileä lopputulos ♥ Tätä voi laittaa kasvoihin puuterin tapaan, joka puolelle ihoa ja hiuksiin. SUOSITTELEN! En ole laittanut tämän alle edes mitään meikki- tai BB-voiteita.Tällä kertaa meni kyllä tilaus niin nappiin näiden tuotteiden osalta! Tämä oli ensikosketus Dr. Hauschkan tuotteisiin ja aivan turhaan olin odotellut pitkään näiden tilaamista, nyt menee monen tuotteen osalta merkki vaihtoon ja tilaan muuhunkin ihonhoitoon näitä tuotteita. Hintaa on ehkä vähän enemmän kuin markettituotteilla, mutta ovat hintansa väärti.

Onko teillä kokemuksia Dr. Hauschkan tuotteista? Mitä suosittelette?

Kuva: Jonas Udd

 Tänään on värjätty kulmia ja laiteltu tytsyn kanssa kesäkynnet näillä hileillä ja lakoilla :) Hilepurkeissa on kätsyt sudit/harjakset, aivan kuin tavallisissa kynsilakkapulloissa, niin levitys on superhelppoa. Näitä olis pitänyt tuoda enemmänkin Espanjasta, 0,70€/purkki ;)Sitten vielä tsekkaus mun luottoauringonottotuotteisiin! ♥ Nimittäin neloskertoimella varustettu auringonottoöljy, jossa on porkkanaöljyä ja aloe veraa, ja tämä toinen tuote on rusketuksen tehostaja/ihon hoitoaine. Tuoksu 10/10 ja voi käyttää muutenkin kun vain auringonoton yhteydessä, hoitaa ja pehmentää ihoa + säilyttää rusketuksen pidempään. Tässä myöskin porkkanaöljyä ja betakarotiinia. Takuuvarma yhdistelmä auringonottoon! Ostin Espanjasta monia muitakin aurinkorasvoja ja tuotteita, niitä tuli hamstrattua kun hintaa oli vaan pari euroa purkki, nämä kaksi taisivat maksaa reilut parikymppiä yhteensä. En osaa sanoa saako näitä Suomesta (en ainakaan ole nähnyt), mutta varmasti vastaavia tuotteita löytyy :)


-Emmi-
comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.