maanantai 23. syyskuuta 2013

Kohti uusia tavoitteita ja projekteja (E)

Heeeei <3

Olihan juhlat! Laitan omaan blogiini kuvia ja muuta lätinää juhlista.


No mutta asiaan.. Miten tuo kulunut vuosi nyt sitten meni? Totta kai se oli täynnä onnistumisia, vaikkakin sairastelu ja jopa 10 viikon sairasteluputki haittasivat kehistystä.. Kuitenkaan en olisi uskonut, että niinkin paljon saiaisn tulosta aikaan. Vaikeimmat asiat olivat:

1. Säännöllisyys. Sairastelun ja muiden taukojen jälkeen salille palaaminen oli ennen todella hankalaa. Kaiken A ja O onkin säännöllisyys, säännöllisyys, säännöllisyys. Vaikka taukoja tuleekin aina syystä tai toisesta, niin tauon jälkeen treenit jatkuvat normaalisti. Tämä vaati opettelua.

2. Pitkäjänteisyys. Mikään ei tapahdu yhessä yössä eikä kahdessa. Kun on hektien tyyppi muutenkin, ja olettaa että kaikki tapahtuu sormia napsauttamalla niin oli todellinen haaste sisäistää se, että tässä ollaan nyt vähän pidemmällä matkalla.. Tämän sisäistäminen teki todella hyvää ja vaikutti moneen muuhunkin asiaan :) Olen edelleen tällä matkalla ja harjoittelen kärsivällisyyttä jatkuvasti.

3. Matka on vain sinun matkasi. En voi sanoa että olisin juurikaan saanut tukea projektiini täältä kotoa tai lähipiiristäni. Totta kai tsemppausta ja sen kaltaista tukea, mutta oli ymmärrettävä että minä yksin teen sen työn, kannan vastuun kaikesta kuten ravinnosta, treeneistä, treenimääristä, niiden yhteensovittamisesta arjen, perheen, työn ym. kesken. Olin ehkä naiivisti kuvitellut, että tämä olisi helppoa ja minulla on tässä hirmuiset tukijoukot vierellä jotka tekisivät puolet minun työstäni :) Totta kai mies mahdollisti suurimmaksi osaksi sen, että pystyin treenaamaan niin paljon. Useaan otteeseen yritin houkutella Jannea mukaan projektiin siinä kuitenkaan onnistumatta (mutta nyt tein sen viimein, jipii!!). Kuinka paljon helpompaa onkaan kun koko perhe syö samaa ruokaa, kun ollaan yhdessä motivoituneita ja on yhteiset (kuitenkin omalla tavallaan erilaiset) tavoitteet. Antaa NIIN paljon energiaa ja lisätsemppiä! Vai mitä luulette, paljonko antaa motivaatiota kun mies ja kaverit vaan makoilevat sohvalla ja ottavat rennosti :D No ehkä vähän kärjistin! Kyllä siis ilman Terhiä tätä ei olisi koskaan tapahtunut enkä olisi jaksanut pusertaa tänne saakka.. Samanhenkisiä kavereita ei oikein tältä suunnalta ole löytynyt. Mutta siitä syystä olenkin oppinut puurtamaan yksin enkä enää edes kaipaa sillä tavalla salikaveria kuin ennen.


Olisihan tuossa vuodessa voinut saada paljo enemmänkin aikaan. PALJON, pakko myöntää. Mutta nyt on loistava pohja seuraavan projektin aloittamiseen! Sain nyt siis mieheni mukaan tähän, ja seuraavaksi haetaankin ensi kesän hääkuntoa ;) Häitä vietetään elokuussa, joten aikaa on juuri soppelisti isompaankin muutokseen. Jannella on mennyt nuo treenihommat ihan plörinäksi tässä muutaman vuoden aikana. Ja nyt J saa luvan raahata itsensä taas salille ja alkaa töihin! Vaikka ei tässä nyt itsekään olla missään rasvattomassa kunnossa tällä hetkellä.. ;D Janne siis oli aika hyvässäkin kunnossa tuossa vielä pari vuotta sitten, mutta toki ne lihakset pikkuhiljaa sitten häviävät, kun ei niille tee mitään. Teen tästä vielä erikseen postausta kuvien kera! Nyt Janne on työreissussa, ja kun palailee keskiviikkona, niin lähden itse loppuviikoksi töihin.. Näin tämä vain menee. Mutta nyt en aio todellakaan antaa näiden työkuvioiden sun muiden tulla tähän esteeksi. Kaikki on vain tekosyitä! :)


Eli niitä kuuluisia "ennen"-kuvia tulossa meidän hääkuntoprojektista, sekä tietysti tarkemmin tavoitteista jne. Sitten muita uutisia. Itsellänikin alkaa viimein PT-koulutus marraskuussa ja aloitan jo kuntosaliohjaajan työt tässä tämän vuoden puolella :) Muitakin bisneskuvioita on tulessa, kaikki nämä jutut tukevat hienosti toisiaan. Paletti alkaa pikkuhiljaa olemaan kasassa, ja SUURI määrä suunnitelmia ja meneillään olevia projekteja odottavat toteutusta! Niin paljon kaikkea kivaa tulossa, mahtavaa! :) Näistäkin tulossa paljon lisää infoa matkan varrella.

No niin kuin tästä nyt käy ilmi niin paljon on meneillään kaikkea.. Koulu, monet eri työt (3kpl tällä hetkellä), uusi kuntoprojekti aloitettu, itse asiassa yksi haastekin tässä meneillään mistä erikseen infoa, uudet kotitreenivälineet odottavat tuossa uusia ohjelmia ja sitä että saan ne tehtyä ja kuvattua tänne blogiin! Olkaa siis kuulolla. 

Sori ettei nyt ollu enempää ja parempia kuvia tähän postaukseen!!
Ens kerralla ;)

POSITIIVISTA VIIKKOA KAIKILLE! <3
comments

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.