keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Uusi blogi auki! (Terhi)

Moikka kaikki! :)

Tosiaan olen ollut nyt pian 2 viikkoa sairaana :D Voi jessus :D Treenikielto täysin päällä.. Huomenna sitten siihen tyräleikkaukseen.. oh shit! :D

hmmm. Tällä kertaa en aio kovin laajasti kertoa mutta olen puhunut teille uusista kujeistani ;)

Way To Better-blogini  on yksi niistä! :) Olen pitkään halunnut perustaa ihan puhtaasti tiedon jakamiseen perustuvan sivuston johon tulee myös palvelut myöhemmin. Toistaiseksi kuitenkin teen vain maksutta ohjelmia harjoitustöiden muodossa johon mm. viikolla rekrysin 10 henkilöä Tampereelta. Heidän kanssa sitten lähdetään katsomaan uutta kuntosaliohjelmaa ja hiomaan suoritustekniikoita :)

Mutta siis ihan puhtaasi pelkkää tiedon jakamista (kuntosaliharjoittelusta, liiketekniikoihin ja ravitsemukseen).

Emmi jatkaa Lifestyle-blogia itsekseen.. Minulla on niin kova hinku nyt kirjoittaa näistä ja Emmillä on meistä enemmän tuollaista Lifestyle-silmää ;) esim. sisustamisen suhteen joten Emmin henkilökohtaiset tekstit treenaamisen ulkopuolelta löyty sieltä! :)

Voin sen verran kertoa tässä kohtaa että illalla napsahtaa eka teksti joka liittyy kestävyysharjoitteluun ja sykealueisiin :)

Liittykää lukijoiksi ja helpoiten pääsette seuraamaan uuden Facebook-sivun kautta ;)

niin ja ulkoasua tulen vielä muokkaamaan joten ei välitetä siitä :D

JATKOSSA KIRJOITUKSET:

1. Kirjotan keskimäärin kerran viikossa tänne TreeniBlogiin omia treenausjuttuja, kisoihin valmistautumisesta, jne. Pelkkiä omia kuulumisia ja mietteittä :)

2. Kirjoitan kerran viikossa Way To Better-blogiin jonkun tietoiskun :) Toiveita saa laittaa!


UUSI BLOGI

FACEBOOK


comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.