keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Alekoodi Aminöpörssiin!

Heippa! <3

Aminopörssi halusi tarjota meidän lukijoillemme -10% alennuskoodin verkkokauppaansa. Sieltä löydät urheiluravinteet, kuntoiluvälineet, superruuat, jne! Koodi on voimassa tämän kuun loppuun, ja sen saa aktivoitua ostoskorista kohdasta "aktivoi kampanja". Itse laitoin juuri tilaukseen kotitreenisetin ja vähän uusia jauhoja :)

Kampanjakoodi: aminoale


(PSST. Pahoittelut etten ole ehtinyt juurikaan kirjoittelemaan kaiken kiireen takia :( Nyt kuitenkin juhlat ovat ohi, ja olen palannut normaaliin arkeen :) Paljon uusia postauksia tulossa heti pikimmiten!! T. Emmi)


comments

2 kommenttia:

  1. Heippa vaan! Ensinnäkin näytätte upeilta ja toiseksi olisi pari kysymystä. Miten saisin heti kainalon alla selän puolella olevat makkarat pois? Tai mitkä liikkeet niihin tehoavat? jos tosta nyt sai mitään selvää mitä makkaroita tarkoitin :D Entä onko jenkkakahvoihin jotain erityistä muuta kuin vinot vatsat millä ne sais pois ?

    VastaaPoista
  2. Tuohon uusimpaan päivitykseen en jostain syystä päässyt kommentoimaan mutta sellasta olisin kysynyt että käytätkö mitään lisäravinteita jotka parantaisivat hiustenkuntoa? Itse syön biotiini strong tuotetta mutta siitä ei ole ollut mitään hyötyä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.