maanantai 17. maaliskuuta 2014

Youtube (vlogi) & kuulumisia! (T)

Moikka! 


Treenit kulkee, kiirettä pitää, asiakkaiden kanssa häärätään, tätä uutta blogia opetellaan käyttämään, perheen kanssa puuhastellaan, jne. Eli samaa samaa :)


Tuossa oli 14.3 muuten iltalehdessäkin juttu lisäravinteista ja siitä mitä lisäravinteita minä mm. käytän :) Lisäksi Jan Verho ja Jan Sundell olivat kertoneet artikkelissa myöskin lisäravinteista ja niiden hyödyistä :) Juttu on edelleen luettavissa käsittääkseni verkossa näköislehden kautta :)


1530488_10202861732958309_464405563_n


Haluan myös tuoda erään asiakkaani blogin tänne :) Olemme hänen kanssaan tehneet nyt töitä pian 3kk ja takana on nyt -8kg ja älytön määrä senttejä :) Tarkoitus ei ole tiputtaa vain pianoa nopeasti alas vaan tehdä työt lihaksia säästäen ja silkkaa rasvaa polttaen ja silti pitää kroppa toiminnassa :) Nähtiin taas viime viikolla ja jo oli tyttö TAAS muuttunut! <3 Hänen etenemistä voi seurata täältä! Tulemme hänen kanssa jatkamaan vielä kaikella todennäköisyydellä ja vähintään 12kg vielä rasvaa karistettavana ja tietty me lihastakin aiotaan hankkia ;) Nää asiakkaat kyllä aina muistuttaa mua siitä miksi rakastan työtäni!


http://fahw.blogspot.fi/


no mutta muihin juttuihin..


Kävin taas kerran Easyway mittauksessa! :P On ihan parasta seurata omaa edistymistä ja mikä parasta kun käyt aina samalla mittaajalla niin koneen kannasta löytyy vanhat tiedot ja uudessa mittausraportissa tulostuu selkeänä listana eroavaisuudet mm. lihasmassan ja rasvamassan tiimoilta :) Mikäli mielit (suosittelen) poikien mittaukseen niin paras tapa on tykätä heidän facebook-sivusta ja seurata missä päin suomea liikkuvat tai laittaa facebookin kautta heille viestiä koska ovat tulossa omille nurkillesi :) https://www.facebook.com/easywayfinland


IMG_5536


Tuotekokeilua.. 


 Ja sitten meidän Sportsnutritionille oli tullut hieman erikoisempia prodelisä-uutuuksia :P


Kyseessä on Muscle Gel Shot :) Oli kyllä aika erikoinen makuelämys :) Tosiaan helppo tapa saada prodet ja näppärästi kulkee mukana :) Eikä se huonolta maistunut :) Hieman erikoiselta lähinnä :P Mutta ihan mahtituote! :)


Uusi herkullinen ja nopea tapa nauttia proteiinia. Ja mikä parasta, nämä proteiinigeelit on todella maukkaita. Repäiset vaan pussin auki ja proteiinigeeli on valmis nautittavaksi. Autossa, töissä, kotona tai vaikka salilla. Superhitti!


MuscleGel- geelipakkaus on pieneen tilaan menevä pakkaus. 1 annospussi sisätää 22g laadukasta heraproteiinia. Geeli on täysin valmis nautittavaksi heti. Tämä vähäkalorinen, sokeriton ja rasvaton proteiinigeeli on mullistava uutuus Muscle Pharm tuotannosta.


DSC_0544


Youtube-asiaa...... 


Avattiin myös Youtube-kanava minne olen nyt vienyt pari videota :) Toinen on lämmittelyliikkeitä sisältävä ja toinen erilasia peppuliikkeitä sisältävä video :) JA HALUAN heti pahoitella laatua.. Pitäisi löytää joku hyvä videoiden editointi-ohjelma jotta saisi vähän parempia tehtyä :D Tuo imovien musiikki on kyl niin karu :D buahaha!


Kuvaa klikkaamalla pääset youtube-kanavalle :)

[caption id="attachment_330" align="aligncenter" width="400"]1533781_271185649698370_1651488337_n Youtube-kanava[/caption]

JA SUORAT LINKIT VIDEOIHIN!! 

Liikkeitä pepputreeniin!

Lämmittelyliikkeitä jalkatreeniin

 

Niin ja tosiaan olen mukana Pirkanmaan nuorten yrittäjien toiminnassa ja järjestämme 4.4 Tampereella Rakkausillan :) Tapahtuma on tarkoitettu siis kaikille sinkkuyrittäjille, varatuille yrittäjille ja pelkkää verkostoitumista hakeville nuorille yrittäjille :) Eli jos lukijoissa on pirkanmaalaisia yrittäjiä niin mukaan vaan! :)

[caption id="attachment_331" align="aligncenter" width="400"]1507018_10152284136519839_42569408_n Klikkaamalla kuvaa tai menemällä osoitteeseen www.nyv.fi pääset osallistumaan :)[/caption]

 

 -Terhi-

IMG_3875

 

 

 

 

 

 

Ja sitten loppuun vielä taas vähän kehityskuvia :)

IMG_5175

IMG_5628IMG_5315IMG_5233IMG_4639

  comments

7 kommenttia:

  1. Upea kroppa!
    Saanen kysyä mistä löydät itsellesi sopivia housuja? Itselläni ei kroppa vielä yhtä upeassa kunnossa ole, mutta suureksi ongelmakseni on syntynyt sopivien housujen löytäminen! Mistä löydyt jotka eivät litistä peppua mutta ovat sopivat vyötäröstä? :D

    VastaaPoista
  2. on kyllä mieletön kehitys! susta saa motivaatiota itselleen <;

    VastaaPoista
  3. Moikka! :)
    Voi kiitos kehuista ❤️ rehellisesti en oikein löydä :D kaikki vetää takamuksen kasaan :D mutta leggingsit on kovassa käytössä! :D lisäksi h&m:ssä myydään sellaisia slimfit-farkkuja :) tais olla nimi skinny low jeans :) ne on tosi venyvät ja tähän mennessä ehdottomasti parhaimmat :) sitten Turkista ostin viime vuonna housuja! :P ne oli sellasia kangashousuja jotka venyy tosi paljon mutta ei näytä niin kalsareilta kun leggarit :)

    VastaaPoista
  4. Täytyypä siis suunnataa hm:ään :) Teetkö muuten treeniohjelmia? Jos näin on, niin minkä hintaisia ne sinulla ovat?

    VastaaPoista
  5. moikka! löytyy tuolta www.waytobetter.com osoitteesta :) mutta jakoisuudesta riippuen 25-40€ :)

    VastaaPoista
  6. onko noi sun siniset leggarit sielt turkist myös?? ihanat!! ite oon itteni vähä samanlaisii mut ei taho löytyy mistää :(

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.