sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Banaaniletut

Moi! Täällä sunnuntaiaamu aloitettiin banaaniletuilla. Ohjeen katsoin uusimmasta Fitistä (6/13). Maailman helpoin ohje! Ohje lupaili amerikkalaistyylisiä kuohkeita lettuja, ja vaikka ei omista letuista tullutkaan noin hienoja kuin lehdessä, niin olivat ehdottomasti superhyviä ja täyttäviä! ♥ Kannattaa kokeilla! Innostuin näistä niin että suunnittelin heti lättypannun ostoa :) Protskupannaria ja muita variaatioita letuista täytyy myös kokeilla jatkossa.


Leivinjauhetta laitoin itse puoli teelusikkaa ja lisäsin ihan vähän suolaa. Päälle turkkilaista jugurttia ja mustikoita. Tällä ohjeella lettutaikinaa tuli n. 8dl, ja isompia lettuja siitä sai 4kpl. Justiin sopivasti kahdelle :) Nyt kun toritoiminta alkaa täälläkin vilkastumaan niin marjat ja vihannekset saa ostettua sieltä tuoreina, voikin vihdoin unohtaa nuo pakastemarjat.



TODELLA hyvää! Menee suosikkeihin!
comments

8 kommenttia:

  1. Itse en ole jostain syystä kokeillut noita banaanipannareita vielä!

    Omiin lempparilettuihini tulee sulatettua ja survottua pakastekukkakaalia, puolikas banaani, vaniljaheraa, ruishiutaleita ja ehkä jotain gluteenitonta jauhoa, valkuainen, kananmuna, steviaa, ripaus suolaa ja kaardemummaa. Kaikki mössöksi ja pannulla, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vautsi! Kuulostaa kyllä aivan superhyvältä! Täytyypä pistää testiin ;)

      Poista
  2. Kans huomasin ton jutun Fitistä. Tänään mä ostan niitä bantskuja ja pyöräytän letut kyllä ensviikolla.:D Oij njam.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi oli oikeesti TOSI hyviä! Varsin yksinkertanen ohje mut NAM <3

      Poista
  3. Banaaniletut on kyllä ihan huippuhyviä! Maistuu lapsille myös. Mä tykkään eniten niin, että muussaan banskut haarukalla. Blenderillä taas tulee kuohkeimmat letut. Hyvää joka tapauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans kun haarukkalla murskataan! -Terhi

      Poista
  4. Moikka! Mä kokeilin niitä ekaa kertaa äsken ja tuli kyllä ihan älyttömän kuohkeita! En tiedä oliko se sitten se, että surrautin "taikinan" blenderissä vai mikä mutta tosi ilmavia tuli, ihan kun pumpulia söisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näistä nimenomaan tulee aivan superkuohkeita! :D NAM! Kokeilin tehdä myös "kakun" näistä letuista latomalla niitä paljon päällekkäin, väliin ja päälle marjoja, ja HIUKAN jätskiä ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.