perjantai 3. toukokuuta 2013

Ennen ja jälkeen kuvia (E)

Tässä näitä nyt tulee yleisön pyynnöstä :)

2009

Silloisen lempiharrastuksen parissa :D Biletystä ja biletystä, siihen kuvioon ei paljoa treenaamista mahtunut! Bileprinsessat oikeen elementissään...





2010

Muutama kuva odotusajalta rv 30. Synnytys käynnistettiin rv 38, painoin loppujen lopuksi synnytyksen jälkeen 7kg vähemmän kuin ennen raskautta. Kiinteytyä halusin kuitenkin ja 2 viikkoa synnytyksen jälkeen aloitin liikkumisen käymällä silloin tällöin Zumbassa. (Kuvat: Jonas Udd)







6 viikkoa synnytyksestä, 2010


2011

Kuva Espanjan reissulta. Hyvin näkyy mikä oli käsien kondis silloin: RISUT! Mutta rusketus kohdillaan... :D


2012

Kävin lähinnä ryhmäliikuntatunneilla talvella.


Kesä 2012

Aikamoinen laiheliini tuossa vaiheessa... Tämä on otettu Terhillä niihin aikoihin (samana iltana?) kun teimme päätöksen elämäntapamuutoksesta & skabasta.


 Innostuin pikkuhiljaa puntilla käymisestä ja sain treeniohjelman salilta, mutta tuntui ettei millään tullut tuloksia.


Ohjelma vaihtoon, ja kärsivällisyyttä.


2013







Tämmöstä! :) Housukoko on merkistä riippuen kasvanut kahdella tai kolmella. Nämä kolme viimeistä toukokuun kuvaa on otettu tänään.

En nyt tiedä oliko parhaita mahdollisia kuvia, mutta antavat ehkä jotain osviittaa siitä, millaista matkaa tässä on tehty. Harmittaa että vanha tietokone sanoi itsensä irti viime vuonna, mistä olisi löytynyt varmasti enemmän (parempia) ennen kuvia. Tässä riipaistaan kunnon dieettiviikko ennen tulevaa lomaa, siitä lisää toisessa postauksessa. Ja ennen lomalle lähtöä tottakai tulee kuvia  ja katsotaan mitä ollaan tällä dieetillä saatu kokonaisuudessaan aikaan :) Moi! <3
comments

12 kommenttia:

  1. ei tsiisus oot kyllä kadehdittavassa kunnossa! mikkäs on sun ja terhin reisien mitat ny? pitää olla jotain mitä tavotella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule en tiedä mitään senteistä tällä hetkellä! Pitääpä oikein mitata :)

      Poista
    2. ois kiva jos viittisit kertoo jos saat joskus aikaseks mitata :)!

      Poista
  2. Huhh toi pylly!! Vuodessa aikamoinen muutos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tätä projektia on takana 9kk (juuri lähti kymmenes kuukausi), josta olen ollut 3kk sairaana/pahassa sairastelukierteessä :( Eli varsinaista treeniä tässä on ollut noin 6kk. Se onkin ollut itselleni isoin yllätys, kuinka periaatteessa vähällä työllä on tullut tuloksia! :)

      Poista
  3. Ei vitsi sä oot kaunis! Todella upee kroppa!!!! Taidat olla itsekin aika tyytyväinen?? Voi kun vois itkekki olla omaan kroppaansa :) Yritys on kyllä kova :) välillä oon todella tyytyväinen mun peppuun mut sit farkuissa se kuitenki näyttää jotenki tosi "rumalta" siis en tiedä farkut ei vaan istu ja ne on ollu aina mun lempi housut. Onko teillä tämmöistä ongelmaa?? Ei varmaan :D ilman housuja se kyllä näyttää ihan ookoolta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Supersuuri kiitos kehuista!! :) Tässä hommassa meinaa olla vähän se ongelmana, että nälkä kasvaa syödessä, ja koko ajan tulee uusia ja kovempia tavoitteita mihin haluaa päästä ;) Olen kai ihan tyytyväinen tämän hetkiseen kondikseen, mutta kyllä vielä on matkaa unelmakroppaan! :) Mihinkään fitnesstyyppiseen vartaloon en kuitenkaan pyri.

      Siis itse asiassa tuo ongelma kuulostaa hyvin tutulta :D Itselläni ei istuneet mitkään farkut aiemmin, ja menikin monta vuotta (3-4v) etten käyttänyt farkkuja ollenkaan!! Sanotaanko, että vasta reilu vuosi sitten (1,5v) ostin ensimmäiset farkkuni viiteen vuoteen :D Ja nyt alkaa jo näyttämään joltakin kun on tullut takapuoleen muotoa! Treeniä vaan? :)

      Poista
  4. Voi mikä helpotus kuulla että tähän ongelmaan siis todella löytyy ratkasu :D Joo ehdottomasti treeniä, mä nimittäin haluan muodokkaan pyllyn! Just tommosen ku te ootte saanu :)

    VastaaPoista
  5. Niin ja ole ihmeessä SUPER tyytyväinen ittees!!!! :) Siis älyttömän huikee suoritus saada tommonen kroppa!

    VastaaPoista
  6. Voi kaunis oot ja täytyy sanoa, että blondit hiukset käy sulle paremmin, kun tummat. :) Molemmat kyl käy, mut oot tosi kuuma blondeissa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos! :D Olin monta vuotta blondi ja sitten vaan kyllästyin! En usko että palaan enää koskaan vaaleaan :)

      Poista
  7. Aivan mahtavaa nähä kuinka paljon muutosta saaneet aikaan! :) Itse aloitin treenauksen viimeviikolla, sitä ennen 2 raskautta takana, isokokoinen en oo 160cm pitkä ja painoa 47kg, mutta löysää löytyy. :D Pääseeköhän tässä ite ees kesäksi kuntoon...?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.