sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Salaattia, smoothieta ja jälkkäriä (E)

Manteleita, siemeniä ja pekonia

 


Mantelit ja auringonkukansiemenet paahdoin, lisäsin vielä pellavansiemeniä + perus vihersalaatti. Muulle porukalle tein simppeliä pastasalaattia.


Nyt voikin marjat sitten jatkossa tosiaan ostaa tuoreina torilta :)

Vihersalaattia, kuorittuja luomu hampunsiemeniä, keitettyä parsakaalia:



Salaattia, 100g katkarapuja, raejuustoa, maissia. Hiukan on tuhti annos ;)


Smoothie

 
 
Mustikoita
Minttua
Banaania
Mehiläisen siitepölyä
Spirulinaa
Sitruunan kuorta
Turkkilaista jugurttia
 

 

Caesar-salaattipohja + katkaravut 100g + puolikas avokado

 
 

Ostan usein Sittarista tuon valmiin Caesar-salaattipussin (sis. salaatin, kastikkeen, krutongit ja juuston), helppo vaan lisätä kurkut, kirsikkatomaatit ja kana sekaan :) Tällä kertaa kanan sijasta laitoin tillimarinoituja katkarapuja ja puolikkaan avokadon + sitruunan mehua. Ja sitten jälkkäriä! Tämänkin ohjeen katsoin uusimmasta Fitistä (6/13) enkä olis uskonut et joku noin helppo ja yksinkertanen (samoin kuin ne banaaniletut!) voi olla noin hyvää! Hunaja + kaneli + minttu appelsiinin kanssa, ai että! ♥
 

Aurinkolautanen

4 appelsiinia
1tl jauhettua kanelia
 
Minttuhunaja:
6rkl hunajaa
4rkl tuoretta minttua hakattuna
 
Kuori appelsiinit, leikkaa liha viipaleiksi ja asettele lautaselle. Lämmitä hunaja juoksevaksi. Lisää mintut ja kaada appelsiinien päälle. Ripottele kanelia ja tarjoile heti. Kyytipojaksi sopii esim. kreikkalainen jugurtti.
 
Nämä mun tekeleet ei tietysti taaskaan ole visuaalisesti lähelläkään mitään ammattilaisen tekemää ;) Mutta maku oli kyllä kymppi!
 

 
Tällaisia juttuja tänään! Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille :)
comments

1 kommentti:

  1. Mahtava blogi! Oon jumiutunut lukemaan tätä jo monta tuntia tänään :D
    Sellasta kyselisin, että haluaisin kovasti kiinteyttää kroppaani. Pituutta löytyy 162cm ja painoa n.52 kg. Painoa en sinäänsä halua pudottaa, vaan ongelma-alue on vatsa ja kädet, jotka ovat aivan "löysänä".

    Käyn salilla, mutta minulla ei ole mitään treeniä mitä seuraisin vaan teen milloinkin mitä sattuu. Tykkään HIIT treeneistä ja tiedän, että se auttaa rasvanpolttoon, mutta haluaisin jotain vinkkejä, miten treenata, miten syödä, koska syödä ja kuinka paljon tämän kokoinen protskusa tarvitsee jotta kiinteytyy. Kaikista vaikeinta tässä on se, että olen kasivssyöjä. En vaan pidä lihan mausta ja kalallekkin olen allerginen. Kananmunat sun muut menee kyllä alas, mutta tuntuu etten osaa tehdä sellasita ruokaa mitä pitäisi syödä jotta tuloksia tulisi.

    Nykyään on niin paljon eri diettejä, välillä ei saa syödä hiilareita ja sitten taas saa. Olen ihan sekaisin, enkä tiedä mitä tehdä!
    Kiitos motivoivasta blogista :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.