tiistai 29. lokakuuta 2013

Fysiikkahaaste! (T) + pari sanaa lisäravinteista...

Moikka!

Viimeksi kerroin että tavoite on olla myös oikeasti kovassa kunnossa ja pyysin teitä haastamaan minua :)

Sain erilasia ehdotuksia ja päätin ne tänne julkaista joitakin varioiden + omia lisäillen :)

HAASTEET

2013 vuosi
10 leukaa vastaotteetteella 31.12.2013
5-6 leukaa myötäotteella 31.12.2013 mennessä

2014 vuosi
Maastaveto 100kg 31.12.2014 mennessäHAASTE: Kyykky 100kg 31.2.2014 mennessä
Prässi 200kg 31.2.2014 mennessä
Penkkipunnerrus: 50kg --> 31.2.2014 mennessä
Voimapyörä suorin vataloin YKSI toisto 31.2.2014 mennessä
Yhden käden punnerrusta: 31.2.2014 mennessä


Sain taas uusia kuviakin Joonakselta! :P Käytiin tosiaan tässä mun kotinurkilla Tampereen Härmälänrannassa ottamassa erinäisissä työmaatiloissa, jne.. näitä näpsimässä :)

(C) Joonas Leppäviita
(C) Joonas Leppäviita

Monet kyselee lisäravinteista paljon... joten lyhyt ja ytimekäs vastaus... 
Mitä OIKEASTI itse suosittelen:

1. Talvella d-vitamiinia
2. Ympäri vuoden omega-lisää (ellei saa sitten muuta kautta tarpeeksi)
3. Magnesiumia iltaisin jos paljon harjoittelee
4. MSM-jauhetta
5. HERAA!!! 

Syöminen on oikeasti tosi vaikeaa.. Ei ole helppoa saada tarpeeksi kaloreita tai ainakaan proteiinia.. JA ihan oikeasti ei sitä vaan jaksa koko ajan kikkailla rahkoilla, lihalla, jne.. JOTEN Hera ja ylipäätään porodejauheet toimii hyvin täyttämään proteiinin saannin... Toinen huomautus on se että MUN EI AINAKAAN tee salitreenin jälkeen mieli kiinteää ruokaa MUTTA juuri silloin olisi erityisen tärkeää huolehtia palauttavasta ruoasta johon toimii parhaiten ja nopeiten hera.. :) Ja kun se on helppoa.. Riittää kun ottaa sheikkerin salille, heittää valmiiksi pohjalle mitallisen heraa ja treenin jälkeen lisää veden ja vetää naamariin :) Joo ja toki voi ostaa gainomaxeja, jne.. mutta niihin menee rahaa ja toiseksi niissä on aika paljon sokeria.. Toki niitä itsekin käytän aina välillä mutta ostamalla kotiin herapussin pääsee helpommalla :) 

Mulla itsellä on ollut käytössä paljon erilaisia jauheita lukemattomilta toimittajilta mutta nyt pitkään käyttänyt vain meidän yhteistyökumppanin Sportsnutritionin tuotteita... ja ollut myös tyytyväinen.. :)

Sportsnutriotionilta tuli btw AIVAN ihana paketti!! Jeij!! Mulla tosiaan loppuu noi Herat nykyään heti ja NYT on säästöpakkaus! :P Voin kertoa että on tullut jokuista heraa tai muita (kaseiini, sekoitukset, jne) maistettua mutta tämä menee kyllä kärkipäähän! :) Sekoittuu hyvin, ei ällömäkeaa ja helppo käyttää  myös leivonnassa :)

Linkki tuotteeseen

Ja loppuun vielä yksi resepti :)

PRODELÄTYT

 Tarvitset:
2-3 valkuaista
1 keltuainen
puoli purkkia rahkaa
loraus rasvatonta maitoa
Annos heraproteiinia

JA EI KUN  KAIKKI SEKAISIN JA PANNULLE!!  Nam! :P







Niin ja bloggaustoiveita saa heitellä ilmoille! :) 

-Terhi- 


comments

23 kommenttia:

  1. Oisko mahollista saaha postausta jonkulaisesta käsitreenistä? (Hauis, ojentaja, olkapää..) Kun itellä tuntuu että kun nuita treenaa niin se treeni ei oo ns. niin tehokas:-D Paljon enemmän loppuunpalaneenpi olo jalkatreenin jälkeen, joten ois kiva saaha jotaki vinkkejä miten sais käsitreenistä paljon tehokkaamman!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olisin kiinnostunut tälläsestä käsitreeni postauksesta!!:) olis ihan huippua jos tulis!

      Poista
  2. Teidän uus banneri on ihan superhieno! :) Teidän blogi on muutenkin todella motivoiva ja inspiroiva - ihanaa kun bloggaatte :)

    VastaaPoista
  3. Laiskuutta ku ei muka jaksa rahkoja ym syödä. Ohan se helpompaa jauhojen kanssa mut kiinteä ruoka aina parempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se laiskuutta ole :D Yhtä kauan mulla menee sekoittaa marjat ja rahka kun maito ja hera :D Ja en kieltänyt syömästä kiinteää :) Kiinteää ensisijaisesti tietty mutta jauheet on yksi lisävaihtoehto :)

      Poista
  4. Uus banneri on UPEA! :) Kirjotitko muuten noihin haasteisiin tarkotuksella 31.2.2014 vai pitikö olla 31.12.2014? Helmikuussa ainakaan oo noin montaa päivää 8)
    Proteiinilätyt on parhautta<3

    VastaaPoista
  5. Ei sitä kunnon ruokaa noilla jauheilla paljon korvata. jos ruvetaan pilkkua viilaamaan. Paljon terveellistä ruokaa pikkasen plussa kaloreilla ni johan tulee enemmän tulosta. kun +-0 enegian saannilla!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensisijaisesti siis tietenkin kiinteää kotiruokaa :) Jauheita käytän juurikin tollaisiin lettuihin, palkkariin, puuroon joskus raejuuston sijasta, jne.. :) Eli korvaan joitakin perusjuttuja joskus jauheilla :) Mutta sanotaanko että 1-2 annosta itselläkin menee vain päivässä ja useimmiten palkkarin muodossa :) Mutta siis toki kiinteä sijalla 1 :)

      Poista
  6. Voisitteko tehdä postauksen ruokavaliosta? 3 erilaista esimerkki pv kiinteytyjälle 3 pv laihduttajalle jne. Ei niin että joka aamu puuro tai aina kana+salaattia vaan reseptejä, vaihtoehtoja millä voi korvata mitäkin. Uskon että moni jaksaisi elää dieetillä tai syödä muuten vaan paremmin ja terveellisemmin jos aina ei kehotettaisiin syödä aamu 1dl kaurahiutaleita, marjoja, raejuusto ja lounas 100g kanaa ja täysjyväriisi ja kasvikset jne linjalla. Olisin niin onnellinen jos tämä onnistuisi :)

    VastaaPoista
  7. Terveisiä Joonakselle Kouvolasta, upeita kuvia! ü: Anni

    VastaaPoista
  8. oon nyt treenannut puolisen vuotta kotona, ja oon saanut vatsalihaksia kehitettyä aika hyvin kyllä, mutta nyt kun on jo aika hyvin tuntumaa ja vatsakin näyttää kiinteältä, niin pitäiskö mun lähtee salille jotta saan lisää lihaserottuvuutta masukkaan? :( kun en meinaa raaskia ostaa salikorttia, kun ikääkin vasta 16 eli ei ole mitään vakituista tulonlähdettä 8D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vatsojen vuoksi tartte lähteä :) Suosittelen ostamaan ison jumppapallon jolla saa tehtyä rankimmatkin vatsatreenit kotona :)

      Poista
  9. Täö ei nyt tähän liity mut ku teen olkapäitä ni jännitän hartioita niin et ne menee ihan jumiin ! Miten pääsisin siitä eroon ?:o ja teettekö miten paljon aerobista treenien ohella ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pienemmän painot vaan :) opitää opetella kontroilloimaan olkapäillä liikettä =)

      Poista
  10. Mitkä ovat tehokkaimpis vatsaliikkeitä ja miten vatsaa kannattaa treenata ? Haluaisin sen kiinteämmäksi. Ja haluaisin kysyä, kun teen olkapäitä niin jännitän hartioita samalla niin että ne menee ihan jumiin :o miten pääsisin siitä eroon ?:o ja teettekö paljon aerobists treenien ohella ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vatsaliikkeistä parhaita on kaikki missä teet koko liikelaajuudella eli venytyksestä maksimaaliseen supistukseen :) tällä hetkellä en tee oikeastaan ollenkaan aerobista treenien ohella ;) yksi aerobinen viikkoon :)

      Poista
  11. Noi prodejauheet toimivat hyvin myös pannukakun kanssa! Lähes sama ohje,mutta raejuustoa sekaan! Vähän tuhdimpi vaihtoehto letuille,mutta toimii!!:)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.