tiistai 7. tammikuuta 2014

Must have's & suosikit (Emmi)

Kiitos teille kaikille jotka kommentoivat mun sykemittaripostausta! <3
Olen nyt vahvasti kääntymässä sen Polat ft40 puoleen :) Kuulostaa hyvältä ja suht monipuoliselta ominaisuuksiltaan, ja kuitenkin samalla riittävän simppeliltä.

Tästä syystä tuo sykemittari löytyy mun tämän hetkiseltä must have-listalta. Nämä muut houkuttelevat jutut olen jo laittanut tilaukseen, mittarin noudan jostain kivijalkakaupasta näillä näkymin. En matla päästä testaamaan sitä! Listalta ei siis tällä hetkellä löydy mitään sen ihmeempää, vaan ihan perus käyttökamaa.


Tämä päivä tarkoitti meidän perheelle arkeen paluuta. Ekan kerran kahteen viikkoon herätti kello aamukuus. Kyllä taas ärsytti, että itsellä oli sata hommaa rästissä, vaikka niitä yrittikin vähentää ja saada tehtyä myös lomalla. Kuitenkin ihan jees, että arki on täällä taas! Pääsee kiinni rytmeihin ja tiettyihin kaavoihin. Kummallista, että sellainen voi tuntua mukavalta :D
Onko muita arkifiilistelijöitä?

Tosiaan, kun mietin kuluneen vuoden suosikkeja, niin treenikuteita kuin tuotteitakin, tulin siihen tulokseen etten halua tehdä niistä mitään valtavaa listaa. Se lista olisi aika loputon. Sen sijaan valitsin tällä kertaa yhden ainoan suosikin. Sen valinta olikin aika helppo, nimittäin  
2XU kompressiohousut. En muista olenko koskaan laittanut mitään näin mukavaa päälleni. Ne tukevat ja istuvat erinomaisesti, edistävät palautumista, mainiot varsinkin kyykyissä ja toiminnallisessa treenissä. Housut on jännästi supertukevat, mutta kuitenkin tuntuu siltä, kuin ei olisi housuja ollenkaan jalassa!

PWX Flex teknologia tarjoaa optimaalisen joustavuuden + liikkeen
• Voimakkain kompressio tukee takareisien, nelipäisen reisilihaksen, lähentäjien, loitontajien sekä pakaroiden työskentelyä että palautumista
• Vähentää lihasten väsymistä sekä lihaksiin kohdituneita vammoja
• Anatominen sekä fysiologinen istuvuus edistää lisää nopeutta liikkeeseen ja edistää palautumista

• Flatlock Saumarakenne
• UPF50 + Aurinkosuoja
• Antibakteerinen
• Kosteutta poistava

En lähde tämän enempää perustelemaan, nämä täytyy kokea itse. Omat housuni ovat Onnisportista.


Tälle iltaa olisi luvassa vielä monta tuntia koneella istumista. Opinnäytetyö, aivan. Niin se deadline vaan lähestyy. Samalla olen tietysti hankkinut itselleni kaikkea kivaakin tekemistä, jotta houkutukset olisivat mahdollisimman suuret pois koneen ääreltä... Ne jutut kuuluvat tuonne oman blogini puolelle.
Mutta nyt tammikuussa mun ohjauksessa aloittaa taas uusia naamoja, jee! :)
Se pitää vireessä ja treenifiiliksen yllä <3 Nyt vaan kovaa yritystä saada tämä arki pyörimään, ciao!

Emmi comments

5 kommenttia:

  1. Moikka Emmi!
    Kuule noista kompressiohousuista olisin kysynyt sen verran, että voiko Tampereelta tai Joensuusta ostaa ihan livenä ko. housuja vai pitääkö tilata netistä? Lähinnä sen vuoksi tiedustelen, että kun itsellä pyöreyttä reisissä ja pyllyssä niin mielelläni olisin kokeillut livenä ennen ostoa kun olen ymmärtänyt, että kyseessä aika pienen sutjakkaa kokoa olevat housut? Normisti miun koko L, joitain M-vaatteita menee myös, mutta mietin, että mahtaako mulle edes löytyä kokoja kompressiohousuista?
    Kiitos paljon avusta jo etukäteen:)
    Mukavaa alkanutta vuotta ja palailemisiin!
    Suvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!

      Itsekin olen kuullut muutamien puhuvan noiden vaatteiden koosta, ettei ihan aina vastaa normaaleja kokoja. Mutta itselläni on xs ja se ainakin vastaa hyvin kokoa! Aivan varmasti löytyy sullekin hyvä koko noista housuista, mutta en osaa sanoa saako sieltä suunnalta kivijalkakaupoista :( Koita googletella tai sitten menet vaan pyörimään kauppoihin josko tulisivat jostain vastaan! Uskon kyllä että jos tilaat ne Onnisportista, saat vaihdettua koon jos ovatkin väärän kokoiset. Toki tuo xs on aika tiukka koko, eli sinun tapauksessa ottaisin varmuuden vuoksi L-koon!

      Poista
  2. Moikka :)
    Mistä oot just do it housut tilannu?

    VastaaPoista
  3. Koskikeskuksen inter sportista löytyy 2XU:n housuja :) ja täytyy yhtyä sun hehkutukseen, en muita treenihousuja enää päälle pue, noi on ihan mahtavat! nim. neljät 2XU:n housut omistava :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.