maanantai 4. helmikuuta 2013

Helmikuu '13




Moi! Ensimmäiset dieettiviikot ovat lähteneet loistavasti käyntiin. Omalla kohdallani tosin voidaan puhua "dieetistä" eikä varsinaisesta dieetistä, en laske kaloreita alle 1800-2000 jotta jaksan treenata kovaa. Aluksi oli tavoitteena saada nestettä ja mahan alueen turvotusta pois ja tuossa ylhäällä muutama kuva tammikuun puolenvälin tienoilta. Tässä kuva kun olin hävittänyt nestettä 3kg (1.2.13):


Tästä eteenpäin tavoitteena saada lihaserottuvuutta ja pyöreyttä takareisiin ennen kesää. Nyt olen suunnitellut treenini aina yhdeksi viikoksi kerrallaan ja joka treenissä vaihdellut liikkeitä. Paljon olen saanut kysymyksiä koskien tuota treeniohjelmaani joten teen siitä vielä jonkinlaista yhteenvetoa tällä viikolla!

Ruokavalion noudatus on mennyt ihan nappiin, kertaakaan en ole sortunut mihinkään kiellettyyn, ja mieliteot ovat alkaneet vähenemään. Ensimmäinen oikea vastus tuli eteen viime lauantaina kun oli ystäväpariskunnan kihlajaiset joihin kuului juomisen lisäksi myös syömistä. Olin varautunut ottamalla extrakuivan valkkaripullon ja proteiinipatukan mukaan, joten en sortunut booliin tai niihin herkkuruokiin ;) Eikä tehnyt tiukkaakaan. Karppaajillekin ohjeena on juoda tuota extrakuivaa valkkaria (tai kossuvichyä) jos joku tuollainen tilaisuus tulee eteen, että jotain olisi kiva vähän juoda juhlan kunniaksi. Noh, lopputuloshan ei ollut kovinkaan hyvä eli tämä tiukka ruokavalio ja alkoholi ei sovi todellakaan yhteen, ja sunnuntai menikin kylppärissä kuolemaa tehdessä :D Loistava muistutus taas siitä, miksi en juo enää alkoholia! Nyt ei onneksi ole tulossa mitään ns. pakottavia juhlia joten kevät menee täysin tipattomasti. Nyt edelleen väsyneenä uuteen treeniviikkoon! :)


Oli muuten yksi projekti noiden klipsipidennysten kanssa. Kävin taas laittamassa vaaleamman tukan kampaamossa ja kaapissa oli mustat ja tummanruskeat klipsit. Otin pienoisen riskin ja kotivärjäyksellä liukuvärjäsin ne tummanruskeat lähelle tätä tämänhetkistä omaa väriä. Kai tuo tuollaisenaan menee silloin jos haluaa laittaa välillä pidemmän tukan ;)



-Emmi-

comments

7 kommenttia:

  1. Kiva tämä teidän blogi! Sai taas itsekin motivaatiota liikkua ja hyviä vinkkejä. Vaikka
    itsellä menossa "vain" laihdutus ja elämäntaparemontti. 4 viikkoa takana ja monta!? viikkoa edessä. Kunhan pääsee edes normaalipainon raijoille, nyt on 4 kiloa lähtenyt ja tuntuu että alkaa välillä pyssäämään tuo painon putoaminen, mutta silti senttejä lähtee.
    Tsemppiä paljon sinnekkin! Sulla on kyllä kadehdittava kroppa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että sait motivaatiota blogista! Elämäntaparemontit ovat kova juttu ja siitä se motivaatiokin kasvaa kun alkaa tulemaan tuloksia. Kannattaakin ennemmin seurata mittanauhan lukemia kuin puntaria, lihas kuitenkin painaa enemmän kuin läski! Aurinkoista kevättä sulle ja kiitokset kehuista! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Hei kiitos kovasti! :) Omasta mielestä tässä kyllä mennään aikamoisessa jälkijunassa noiden sairastelujen takia! Tästä se työnteko vasta alkaa ;)

      Poista
  3. näytät tosi hyvältä! millasella treenillä oot saanut vattas noi hyvään kuntoon? näyttää upeelta, varsinki tossa 1.2 otetussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori vastausviive! Tällä hetkellä teen vatsatreenin 3 kertaa viikossa. Ennen tein liikkeitä joka treenin jälkeen (noin viidesti viikossa) eikä lihakset sitten tietenkään kehittyneet odotetulla tavalla, olisi pitänyt tajuta että levossa ne vatsalihaksetkin kasvaa ;) Mutta siis, teen vatsatreenin ns kuntopiirinä eli valitsen 4-6 liikettä, teen liikkeestä riippuen 10-20 toistoa ja kuntopiiriä teen 4 kierrosta. Kierrosten välissä muutama minuutti aerobista. Usein teen vatsaa myös liikepareina esim hauiksen kanssa.

      Poista
    2. kiitos paaaaljon! :))

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.