sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Kehonkoostumusmittaus + tilannepäivitystä 17.2 (T)

Hei,

Kävin nyt pitkästä aikaa mittauksissa. Harmikseni huomasin että rasvaprosenttini oli noussut lähes 2% ja erityisesti siis viskeraalinen rasva. Kuitenkin vyötärön seudulta oli lähtenyt massaa ja epätasapaino ylä- ja alakehon väliltä oli poistunut. Lihaksissa oli myös eroja. Käsiin oli tullut hieman lisää ja jaloista taas lähtenyt.

 Tuloksiin olen siis tyytyväinen ja ennen kaikkea suurin kehitys on ollut peruskunnon kehitys! :) pystyn juoksemaan pitkiä lenkkejä menemättä hapoille ja syke ei nouse heti taivaisiin vaan pystyn jopa säätelemään sit :) JEEEee!! Niin ja on voimassakin tapahtunut iso muutos. Niin nopeus-, kestävyys-, kuin maksimivoimassakin.
Teen tässä viikolla myös lihaskuntotestit pitkästä aikaan ja laitetaan niistä infoa ja sitten toi polarin fitness-testi myös =)

Koska minulla tarve nyt saada noi rasvat alas (15-17%) paikkeille niin ei auta kuin kiristää dieettiä josta tulee ihan juuri perässä toinen bloggaus.

Suosittelen kaikille ehdottomasti kehonkoostumusmittauksia silloin ja tällöin ja itse olen käynyt kahdesti nyt Easyway Finland Oy:llä http://www.easyway.fi ja jatkossakin käyn.
Laitteet tunnistaa viime mittaustuloksesi ja lisäksi käytät aina samaa laitteistoa joten seuranta laadukkainta siten. Lisäksi pojat tietää mistä puhuu ja saat ammattitaitoiset analyysit ja selvennykset.

Mittauksiin mennessä kannattaa tarkastaa mitä laitteita mittaajat käyttää ja mm. Easyway käyttää ammattikäyttöön suunniteltuja InBody-720 laitteita joka on markkinoiden kallein ja tarkoin mittari.

Parhaimman kuvan kehityksestä saa kun seuraa:

1. Kehonkoostumusmittaus (InBody)
2. Mittanauha
3. Kuntotestit
4. Peili ;)

Lyhyesti olennaisimmat kohdat:
Suluissa aina ns. normaalialue minun ikäiselle ja pituiselle naiselle

Paino 59.9kg (norm. 49.1-66.5kg)
Lihasmassa 26,6kg (norm. 22-26,9kg)
Rasvamassa 12,1kg (norm. 11.6-18.5kg)
Painoindeksi 22.3 (norm. 18.5-25)
Rasvaprosentti 20,3% (norm 18-28%)Ja loppuun vielä muutama kuva!
comments

13 kommenttia:

 1. Kääk, toi kroppa. <3 Vau. Tissitkin näyttää niin hyvältä! Ei tulis kuuloonkaan itellä pukea tollasia bikineitä päälle, kun ei oikein ois nättiä katseltavaa tisseistä joten ....Omia odotellessa!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh! :D Joo no en mäkään ennen voinut olla noin "vapaasti" bikinit päällä :D Ei asettunut vanhat niin kauniisti niihin :D joutui "asettelemaan" :D Oon kyl ylpee ja vaikka olin aluksi vähän järkyttynyt että 4500ml yhteen niin ei ne nyt niin isot edes ole mun vartalon malliin verraten..

   Koskas olet ajatellut mennä ottamaan? =)

   Poista
  2. Joo ja parempi ainaki miun mielestä että tulis vaikka ihan pikkasen isommat ja enemmän täytettä, kun, että jäis pussukat tyhjemmäks :D

   Parin vuoden päästä olis tarkotus. :) tai ehkä vähän aikasemmin. Ensin ainakin haluan tän kropan kuntoon, kun tuntuu tyhmältä mennä leikkaukseen, jos muukaan kroppa ei vielä todellakaan miellytä. pitää vaan malttaa odottaa:) vaikka tällänen hätähousu olen!

   Ootko muuten miettinyt toista lasta? Tai, kun tulee mieleen että hirmu homma saada vartalo kuntoon ja sitten raskauden aikana sille saattaa vaikka mitä tapahtua :D
   Ite ooon juuriki tota miettiny, että oon vähän niin ja näin toisesta lapsesta. Eikä nyt oo tarkotus kamalan pinnalliselta vaikuttaa, mutta... Ehkä ymmärsit ponttini?

   Poista
  3. Sama mullakin oli että halusin jotain saada ensin aikaiseksi ennen kuin leikkauksen aika :) Sitten kun tirisi viimeisetkin rippeet rinnoista dieetin myötä niin se aika tuli ja muuten oli kohtalaisessa kunnossa ja halusin että minulla on uudet boobsit sitten häissä :D
   Ymmärsin täysin tuon pointin ja mun mielestä ihan luonnollista asiaa pohtia kun ilkeä se luontoäiti vartaloille aina on lasten saamisen yhteydessä :D
   Itse en aio hankkia toista "omaa" ainakin niin nyt ajattelen. Mietin sitä silloin kun junnu oli 2-3 vuotias mutta nyt kun kasvanut niin en enää halua :)Voi olla toki sekin kun ekaa kertaa helpottaa oma arkinen toimiminen niin en halua aloittaa alusta sitä rumbaa vaikka siinä omat ihanuudet onkin.
   Ollaan pohdittu sitä että jos halutaan niin sitten adoptio olisi se vaihtoehto joskus tuolla +30-vuotiaana :) ja korostan "jos".

   Poista
  4. Eli erittäin epätodennäköistä että toinen lapsi tulisi =)

   Poista
 2. wau Terhi! Ihan uskomaton kroppa! :) ja ihanat noi bikinit, kivan siniset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on tuossa vähän vielä poltettavaa.. :D Tai no nälkä kasvaa syödessä! ;D tavoitemitoissa nyt mutta tekee mieli haastaa itseään kun tämä on niin kivaa!! :) Itsekin tykkää noista bikineistä. En ole erityisesti mieltynyt mihinkään pinkkeihin, jne. :D

   Poista
 3. Näin miehenä voisin todeta, että olet ihan täydellinen.

  VastaaPoista
 4. Tulokset selvästi näkyy ja tänä blogissa on mun mielestä ihan oikeasti tekemisen meininkiä, niin paljon on sellaisia liibalaaba-blogeja olemassa...Sulla on tosi hyvä lihastasapaino niinkuin tuo InBody osoittaa. Otitteko sen jo ennen kuin aloititte tämän projektin??
  Täytyy kyllä sanoa et mä en ole silikoni-rintojen kannattaja, lähes jokainen ottaa aina liian suuret implantit...sori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu otin :) Siinä mittauksessa oli vielä epätasapainoa lihasten välillä.

   Ja joo onhan noi implantit isot ja aluksi halusin pienemmät mutta fakta on myös se että on laitettava sen kokoiset kun sinne luonnostaan mahtuu. Eli siis esim. rajusti laihduttanut/synnyttänyt nainen ei voi laittaa pieniä implantteja mikäli rinnat ovat olleet esim. pulleana isommat kuin implanttien jälkeen. Implantille jää liikkumatilaa mikä altistaa kapseloitumiselle ja toiseksi näyttää rumalta jos ihoa on enemmän kuin täytettä ;D Pieni infopläjäys! :D

   Poista
 5. Vaikuttaako silarit tulokseen, ja jos, niin miten? Ite just kävin enkä huomannut asiaa kysästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa mutta ei koko massallaan. Silarit voi näkyä lihaksena osittain tuloksissa :)¨
   -Terhi-

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.