perjantai 1. helmikuuta 2013

Uutukaisia kaapissa, tilannepäivitystä ja treeniohjelma!

Huomenta lukijat! <3

Tosiaan tämä viikko on mennyt nyt jo dieetillä. Lähinnä vasta dieettiin totutellen ja lihaskuntoharjoittelun osalta nyt on uskannut rasittaa jo itseään! JEEE! :)

Tuossa jokunen kysäisikin mitä ketoosiin pyrkiessään pitää syödä? Lyhykäisesti vähän hiilareita, kaloreitakaan ei saa tulla paljoa (800-1200kcal). Eli ei muuta kuin tuoteselosteita kyttäämään ;)
Niin ja tietty paljon vettä ja usein syömistä (5-7krt päivä)
Käsittääkseni apteekin myymä dieettisarja VLCD-Dieetti ajaa saman asian. Siinä ei tule 800kaloria enempää päivässä. Toki tässä dieetissä hyvä huomioida se että se ei sovi kuin aloitukseen ja hiljalleen lisätään kaloreita.

Minäkin pistän tarkemmin ruokapäiväkirjaa vasta ensi viikolla.

Minullakin varsinainen ketoosi-dieetti alkaa vasta maanantaina 4.1 syystä että minun hyvin rakkaat ystävät Vaasasta (kotikonnuilta) tulevat viikonlopuksi kylään ja näin ollen aion ottaa slungisti ja täytyy myöntää että jokunen annos alkoholiakin tulee tähän liittymään (ja niin kauan kuin ei ole kisatavoite niin voi vähän joustaa joskus.).

kts.
http://www.yliopistonapteekki.fi/fi/apteekkipalvelut/tuotteet/pages/productmaincategory.aspx?catalog=&category=painonhallinta(yasalescatalog)

viestin lopussa on lisäksi uusin treeniohjelmani jonka jakoisuus-osio poimittu suoraan lihastohtorin blogista.

Haluan sen verran avata tätä että tosiaan kun nyt ei ole tarkoitus kehittää voimaa tai kestävyyttä vaan KIINTEYTYÄ niin ohjelman onkin siis tarkoitus tukea dieetillä ollessa vain minimaalinen lihasmenetys!

Tämä ohjelma on siis minulla tulostettuna kalenterin välissä ja kuittaan viikottain yksinkertaisesti vain tehdyn treenin ja mahdollisesti kirjaan myös tuntemuksia (pyrin ainakin).

Laitan myös tiedot miten suoritan noi lihaskunto-osiot mutta sen osalta menee ensi viikkoon bloggaus! :)

Ja muihin asioihin... 


Taas kerran hypetän näitä! Kookosrasva ja uutukainen rakas eli so low carb-patukat!


Uusin treeniystäväni! Entinen polar rupesi olemaan niin vanhanaikainen että päivitin tähän uuteen versioon joka mittaa tarkemmin että mennäänkö rasvanpoltto- vai kunnon kehitysalueella + sisältää fitness-testin :) Näistä laitan myös lisaa infoa!






Tuo "jenkka-alue" täytyy kyl nyt saada vedettyä slimmiksi! Jalat rupeea näyttämään jo siltä mitä haen! :)


Josko tämän dieetin myötä saadaan nyt tuo vyötärön makkara hävitettyä :D


Minun uudet Kari Traan byysat! 




NO SIIS VYÖLAUKKU! ;D haha! Ei vaiskaan eli mm. lenkkien yhteyteen vyötärölaukku johon saa soittimen, vesipullon ja avaimet kätevästi :)


Muutamia herkkuja joista saa loihdittua mitä herkullisimpia ruokia!



Ensi kertaan! <3

-Terhi-




comments

14 kommenttia:

  1. Mistä sä oot ostanu tuota kookosrasvaa ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punnitse ja säästä-liikkeestä :) Myös ihan Prismasta löytyy luontaistuotepuolelta =)

      Poista
  2. Kiitos taas uudesta postauksesta! :)
    Mä yritän tässä myös vähän kiristellä ja miksi se ihra onkin niin tiukassa tuossa meikäläisen navan alapuolella, MURRR! :D

    Pyrin tekemään punttitreenin 4 krt viikossa (2-jakoisella mennään) ja 1-2 krt viikossa puolen tunnin treenit oman kehon vastuksella / käsipainoilla joissa kuormitetaan useampaa lihasryhmää kerralla ja sykekin pysyy aika hyvin ylhäällä kun kuormittaa niitä isoja lihasryhmiä, eikö? Välillä niiden tilalla pilatesta tai jotain rauhallisempaa... Vielä kun ehtis aamulenkille pari krt viikossa niin olisin häpi!

    -kahden pienen lapsen kotiäiti-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvin samanlaiselle kun minun treenaukseni ja nuo aamulenkit on mullekkin se mihin haluaisin päästä mutta aika niiden kanssa aika kortilla :) Tänään poikkeuksellisesti 9:ään vasta töihin joten saa tehtyä 1h tunnin aerobisen :P

      Ja kyllä juurikin niin että esim. kotijumpissa niin oma keho vaan vastukseksi ja paljon paljon jaloille rasitetta (kyykkyjä, askelkyykkyjä, sumokyykkyjä, hyppyjä, jne.) niin lihakset saa ärsykettä ja kalortit palaa jatkuvan sykkeen ylhäällä pidon vuoksi :) Kuuluu myös omaan ohjelmaan tuollaiset treenit joiden avulla teen hyvin usein aerobisen osuuden :)

      Poista
  3. Oletteko PT:n avulla alkaneet treenaamaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, emme treenaa PT:n avulla vaan ihan itse laatimillamme ohjelmilla. Haaveena olisi itse käydä tuo PT-koulutus tulevaisuudessa :)

      Poista
    2. Juurikin näin kuten Emmi kertoi! Lukemista, treeniä ja testailua jotta oma ammattitaito kasvaa ja myöhemmin PT-koulutus =)

      Poista
  4. Moikka! Oon pohdiskellut että oletteko kumpikaan koskaan tehneet kunto-ohjelmia muille ja teettekö niitä jos sellaista pyytää? Ja otatteko semmoisesta maksua vai teettekö sen ilomielin ilman korvauksia..? :-) k

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, itse olen tehnyt myös muutamalle kaverille ohjelmia ja ajattelinkin nyt tehdä postauksen tästä uusimmasta Jennin laihdutusprojektista :) Pyrimme laittelemaan tänne vinkkejä ja ohjelmia mitä myös muut voivat käyttää!

      Poista
    2. Hei,
      Jonkin verran mutta vähemmän muille. Itse olen tehnyt siis koulutehtävinä kunto-ohjelmia mutta en ole tehnyt kenellekkään ikinä henkilökohtaista suunnitelmaa tehnyt :)
      Ehdottomasti voidaan tehdä (tai minä ainakin) ja tietysti maksutta tässä kohtaa ainakin :)
      JA niin kuin Emmi kertoi niin pyrimme tänne myös pistämään ohjeistuksia mahdollisimman paljon :)

      Poista
  5. Mukavan oloinen blofi teillä! Lueskelinkin muutamia postauksia ja ihan kiva tää tällainen vedonlyönti homma, motivaatioa varmasti riittää kuntosalilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,
      Kiitos palautteesta :) Kyllähän tässä riittää :) Tai oikeestaan toi skaba motivoi aluksi enemmän mutta nyt vaan tullut lähinnä elämäntapa jo tästä :)

      Poista
  6. Puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä, vyötärölaukku=vyölaukku;) Kiitos motivoivasta blogista.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.