torstai 28. helmikuuta 2013

Lomailua (E)

Voi miten nämä lomaviikot menee aina niin nopsaa? Tyttö lähti viime perjantaina mummolan väen kanssa reissuun ja saapuu huomenna jälleen kotiin. Me ollaan sen sijaan kulutettu tätä viikkoa vaan olemalla kotona, tarkoitus oli tehtä kouluhommia ja siivota kunnolla, mutta kävi sitten päin vastoin. Ei olla tehty yhtään mitään! :D No, ehkä käydään leffassa tänään myöhemmin. Normaali arki kun on niin hektistä ja muutenkin seuorittamista niin on tuntunut ihan hyvältä vaan olla. Tai minä olen vaan ollut, J on kuitenkin ollut tämän lomaviikonkin töissä.

Treeneistäkin tuli pidettyä vähän taukoa, nyt tuntuu taas siltä että jaksaisi kunnolla treenata. Eilen kävin heittämässä 40min aerobisen juosten ja tänään sitten punttia luvassa. Huomenna suuntaan auton keulani kohti kuvauksia ja hieman pukkaa morkkista ettei ole tätä viikkoa treenannut hullunlailla, mutta ei se auta, näillä mennään :D

Kuten näkyy, kämppä ja ämmä molemmat lomalla ;) Omaa blogiakin pitäisi tässä päivitellä taas kun saa itseään niskasta kiinni. Ja kuten huomasitte, ei mitään raportoitavaa tai kerrottavaa tältä viikolta! Hah! Tänään yritän kuitenkin edes vastata kommentteihin ja kysymyksiin mitä on loman aikana tullut! :)


-Emmi-
comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.