sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Voihan KrApuLa! Vi**iks meni... :D (T)

Moikka!

Ensinäkin pahoitteluni että en ole kerennyt tilannepäivitystä antamaan hetkeen.. No tosiaan ketogeeninen dieetti alkoi 10.5 ja eteni erinomaisesti ke 22.5 saakka. Painoa putosi 3kg ja senttejä lähti muutama..

Menimme sitten tiistaina 21.5 töistä Turkuun työmatkalla ja illalla hyppäsimme Viking Gracelle.. Ruokailut meni hyvin tähän saakka. Laivan buffetissa söin lihaa ja vähän salaattia ja jälkiruoat osasin välttää :) Illalla sitten meni plörinäksi.. Minullahan on todettu refluksiatauti joka kuitenkin harvemmin kunnolla oireilee.. Toki monet ruoat minua närästää mutta se on yleensä vain pientä.. Kerran on mennyt närästys niin pahaksi että jouduin tiputukseen siitä.. No laivalla sitten mentiin sinne yökerhoon ja montaa minuuttia en siellä ollut kun alkoi niin kova pistäminen ylämahassa.. Painelin hyttiin kipujeni kanssa.. Maha vaan kipeytyi ja sitten alkoi oksentaminen.. Sitä sitten aamuun asti enkä tosiaan nukkunut.. Minulle on määrätty Nexiumia vaivaani.. Eihän minulla niitä siellä mukana ollut.. Aamulla ONNEKSI työkaverilla oli vastaavaa lääkettä joka pelasti minut.. No kuitenkin kun tuo maha alkaa vaivaamaan niin aika rupuset on ruoat mitä saa syödä.. puuroa, jugurttia, jne.. Ei oikeastaan mitään kasviksia, lihaa, mausteita, jne.. Aamupalaksi imaisin sitten puuroa, jugurttia ja leipää. Ketoosi meni siinä.. Sitten päätin että no nyt TANKATAAN :D Söin sitten buffetissa virallisen buffet-kaavan mukaan.. NIIN PALJON KUN JAKSAA sisältäen alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka! :D Toki rajoitetusti otin ruokia sen mahavaivan vuoksi.. No suklaatakin ostin sitten taxfree:stä.. Seuraavana päivänä palasin ruotuun ja pidin ns. pätkäpaastopäivän eli 3 ateriankorviketta ja se oli siinä.. Kuittasi hieman edellispäivän ylikaloreita.. No siitä sitten oli tarkoitus jatkaa vanhaan malliin KUNNES pojan kaverin äippä soitti ja kysyi että lähtisikö poika heidän kanssa mökille.. No tietysti päästin.. Siinä kohtaa ajattelin nauttia vapaa-ajasta kotona.. Kuitenkin sää oli mitä mahtavin ja mies VAATIMALLA vaati että lähtisin hänen kanssa ulos.. Lopulta suostuin.. No voitte vaan arvata mitä kävi :D Jokunen alkoholiannos ja tänään on napaan imetty sitten kebabbia ja jädee.. Voin kertoo että on ollut KAMALA olo..

Toisaalta ei ole morkkista koska tärkeämpää on vietää miehen kanssa laatuaikaa vaikka se olisi sitten viihteellä kun se että pidän tiukaa dieettiä.. Toisaalta tässä kohtaa olisin voinut mennä silti selvinpäin mutta en oikein tykkää olla selvinpäin ulkona mukana..

Noh.. Kun kaadutaan niin noustaan! :D Ja toisaalta kuuluu asiaankin heittää lekkeriksi välillä.. :) Kroppakin sitä tarttee :) Toisaalta olisin voinut kyllä odottaa vielä tai tehdä tämän "hiilaritankkauksen" järkevimmillä valinnoilla kun alkomaholilla, kebabilla ja jädellä :D

Nää on juurikin niitä kohtia missä voisi koko dieetti-innostus loppua.. Asenteella "no niin nyt mää mokasin niin ihan sama.. Ei ole väliä syönkö sitten huomennakin huonosti"... ELI jatketaan seuraavana päivänä siten kun koko dieetin mokaamista ei olisi koskaan ollutkaan :) Tämähän on myös pääpointti painon ylläpidossa dieetin jälkeen.. Herkuttelu on sallittua mutta se pitää viikkokaloreissa tulla vastaan jonakin muuna päivänä miinuskaloreilla tai lisätyllä liikunnalla. :)

No huomenna on kehonkoostumusanalyysi joten nähdään kuitenkin vähän tilannetta.. :)
Ja sitten tosiaan olin siellä UKK:lla testeissä (pyöräergo, lihaskuntotestit, jne). Laitan ne samassa bloggauksella ulos :) Saa kokonaiskuvan tilanteesta :)

Illalla 25.5 ja aamulla 26.5 kebabin ja jäden jälkeen :D Hyvä turvotus mahassa :D
Olo onkin kun ilmapallolla :D Toki vähän ylipömpötin sitä tuossa kuvassa ;D





Kävin shoppailemassa Punnitse & Säästä-liikkeessä :)

The Body Shopin BUTTEREITA tuli tuotua laivalta <3
Niin rakastan näitä!


Olin tuossa maaliskuun lopussa Vaasassa käymässä kotikonnuilla ja siellä samalla kävin muutamia kuvia otatuttamassa :) Kuvat ovat siis Vaasalaisen valokuvaajan Jonas Uddin ottamia :)

(C) Jonas Udd

(C) Jonas Udd

(C) Jonas Udd
Vähän motivaatiokuvaa ;)
Mun unelmajalat!
Rakas ystäväni Milla Kvick tekee minulle hääkampauksen ja teki minulle ihanan koosteen erilaisista vaihtoehdoista mitä tehdään minun tukalle kesällä! <3

Rihannan silmät! <3
Rihannan silmät! <3
Äitienpäiväkortti rakkaalta pojaltani!


Elikkäs... Näillä mennään.. Toivotaan että tämä mun tuplatankkaus viikkoon hyödyttää :) Eilen ainakin tuli tehtyä niin kova jalkarääkki ennen ulos lähtöä että toivottavasti on pluskalorit mennyt suoraan lihaksiin mahdollisimman hyvin ;)

Palataan! <3

-Terhi-

comments

18 kommenttia:

  1. Voi ei! Hahah, no mokia sattuu kaikille. Aika pahan näköinen turvotus on tosin mahassa :D Eiköhän se mee ohi... Ite noudatan vähän samantyyppistä dieettiä, mutta hiilareita syön vähän enemmän kuin te, mutta eilen tuli kans vedettyä jäätelöä ja karkkia napaan. Mutta tsemppiä sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :D joo tiedän :D okei no vähän ylipömpötän mahaa tuossa :D mutta joo mun maha siis turpoo kun pullataikina hiilarin mättäämisestä ja sit kun oon just sypönyt tuossa :D pallea erityisesti nousee ihan kamalan paljon..

      Tsemppiä sullekkin ;)

      Poista
  2. Ihanaa, että kerrot avoimesti repsahduksestasi! Miten helppoa olisikaan saada meidän lukijat uskomaan jotain ihan muuta ja pimittää meiltä ne realistiset haasteet. Repsahdus on kuitenkin inhimillistä ja hei, we only live once! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä!

      Tietty pitää kertoa! :) Avoimuus ennen kaikkea on minun mielestä bloggaamisessa se ydin :) Ja toisaalta repsahduksesta saa myös lisäboostia vaikka hassulta kuulostaakin :D

      Poista
  3. Onko sulla silikonit vai onko noi omat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ilmeisesti et ole blogia ennen lukenut :) Mutta ei ole omat.. Tosiaan joulukuussa 2012 laitoin kun laihtumisen myötä lähti viimeisetkin rippeet rinnoista.. Ja on noi edelleen pienemmät kuin mitä ne oli luomuna isoimmillaan :D

      Poista
  4. osaatko vinkata treellä jotain kohtuullisen hintasta mutta kuitenkin kelpoista kehonkoostumusmittauspaikka? :)

    VastaaPoista
  5. teillä on tosi inspiroiva blogi,kiitos siitä! olen löytänyt paljon vinkkejä omaan treeniin ja ehkä ne pikkuhiljaa tuovat tulostakin! olen viiden lapsen treeniinnostuksen saanut äiti ja laitoin implantit neljännen lapsen jälkeen, nyt on tullut aika implanttien vaihtoon, viimeisen raskauden ja laihtumisen myötä implantit ryppyilevät ikävästi.
    oisinkin kysynyt vielä, että onko implanttisi siis lihaksen päällä vai lihaskalvon alla?
    omani ovat lihaksen päällä ja mietinkin olisiko parempi lihaskalvon alle, kun rasvat aika vähissä.lihaksen alle ei voinut laitaa kun oli tuplarinnan vaara.
    miten muuten treeni sujuu implanttien kanssa?itse en treenaa rintalihaksia, uusinta leikkauksesta toivuttuani tarkoitus ottaa sekin ohjelmaan.
    kiitokset jos viitsit vastata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi,

      Voi kiitos palautteesta <3

      Mulle laitettiin lihaskalvon alle. Syystä että kestää "ylhäällä" paremmin ja on ns. tiiviimmin kiinni kuten lihaksen alle laitattaessa.

      Minulla on sama että lihaksen alle ei voi laittaa kun tuplatissin vaara myös kun rintarauhanen niin iso vaikka rasvattomat rinnat onkin..

      Kyl mä suosittelen tota kalvon alle laittamista ehdottomasti :) Sitä ei kaikki tee vielä koska uudempi juttu mutta siis ehdottomasti :) Parantui tosi hyvin ja tosiaan kestää ns. tiiviimmin kiinni rinnassa :) Kivutkaan ei ollut kovin pahat vaikka kalvo irroitettiinkin.. pe oli leikkaus ja ma olin töissä :D

      No aluksi oli tosi vaikea tehdä mitään missä piti maata rintojen päällä.. Tuntui ihan kamalalle.. Nyt jo tottunut.. ja kun ei ole lihaksen alla niin en huomaa mitään rintalihastreeneissä.. Lihaksen alla ollessa ne kuulemma karkaa kainaloihin liikeeen mukana ;D

      Mutta tosiaan treenaan rintalihaksia nyt ihan normaalisti ja impantit ei ole vaikuttanut mitenkään negatiivisesti :)

      Poista
  6. kiitos hurjasti nopeasta vastauksesta,nyt olen paljon viisaampi!:D t:viidenäiti

    VastaaPoista
  7. Voi tää oli ihana :) Olis muuten kiva saada enemmän tämmöisiä missä näkyy minkä laisia vaatteita teillä on päällä, oon niin vaatefriikki :D Se sortsikuva oli niin ihana pirteä kesä kuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa :) Meillä on suunnitteilla ns. Lifestyle-osio, joka avautuu näiden sivujen kautta ihan erillisenä blogina, mihin sitten kirjoittelemme juurikin ihan muita kuin näitä treenijuttuja :) Pyrimme saamaan sen auki kesäkuussa ja ilmoittelemme siitä sitten!

      Poista
  8. Vau! Kuulostaa kivalta :)

    VastaaPoista
  9. vaikka onkin vanha postaus niin ajattelin tiedottaa, että ketogeenisellä ei saisi käyttää alkoholia. se syventää ketoosia (maksa polttaa alkoholista ketoaineita) ja voi johtaa pahimmillaan koomaan, joten paha olo on voinut johtua myös siitä. kivaa kesää teille molemmille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei tämä olikin minulle ihan uutta :)

      Kiitos tiedosta ja ehdottomasti erittäin tärkeä asia huomioida :P

      Kiitos! :)

      ja hyvää kesää sinullekkin :)

      -Terhi-

      Poista
  10. Onpa tökerön ja luonnottoman näköiset kumimelonit.. :(

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.