lauantai 10. toukokuuta 2014

Fitverstaan sivut auki

Heissan!

Olipa taas kiireinen viikko :) Torstaina oli huikea työhyvinvointiseminaari Seinäjoen Framilla, mistä sai paljon uusia ideoita omaan toimintaan. Teemana oli innostava työ -menestyvä bisnes. Kesäkuun alussa olisi Kokkolassa ja Kalajoella Get Together -nuorten yrittäjien tapahtuma, mutta sinne en valitettavasti pääse paikalle koulutuksen vuoksi. Näillä näkymin olen kuitenkin mukana Yritystreffeillä toukokuun lopulla.

Tämä tekniikan ihmelapsi liittyi viimein instaan, jota opettelen epätoivoisesti käyttämään :D Pyrin aktiivisesti lisäämään sinne kuvia ja löydätte mut nimimerkillä emmi.ida tai suoraa täältä.

Uudenlaisella treeniohjelmalla treenit kulkee tosi hyvin! Kahden viikon flunssan jälkeen ollaan taas taikisin rutiineissa.


Erityisesti persuksen kanssa ollaan tehty aika paljon töitä.. :) Nythän paino on noussut kokonaisuudessaan 10 kg ja risat. Kirjoitin aiemmin pakaratreenistä tänne. Tällä hetkellä en ole asettanut minkäänlaisia kehonmuokkaustavoitteita. Liikun oman mielen mukaan ja teen niitä juttuja, mistä tykkään. Motivaatio pysyy korkealla tällaisilla treeneillä! :) Keskityn suurimmaksi osaksi toiminnalliseen lihaskuntotreeniin ja kestävyyteen. 


Ja tässä alla yksi kuva ns. lähtötilanteesta, kun takana oli 2 kuukautta tavoitteellista treeniä. Yläkroppa alkoi ottamaan treeniä vastaan hyvin, mutta tuon takapuolen kanssa tehtiin töitä melkein puoli vuotta, ennen kuin tapahtui juurikaan mitään. Pahoittelen surkealaatuista puhelinkuvaa!



Nyt tämä samainen tekniikan ihmelapsi teki itselleen kotisivut :D En ollut tutustunut niiden tekemiseen aiemmin, eikä musta tule ikinä tässä asiassa ammattilaista, mutta pääasia että sivut ajavat asiansa ja pointti tulee selville. Sivuja viilataan ja muokataan, mutta nyt alkuun mennään näin :) Fitverstaan sivuille tästä. Halusin tietysti muistaa blogin lukijoita jollain pienellä alella... :) Toukokuun aikana ostettu kolmen kuukauden etäpaketti (paketin voi käyttää myös myöhemmin, esimerkiksi syksyllä, jolloin monille iskee treeni-into ja kuntoprojektit lähtevät taas kunnolla käyntiin) hintaan 220 € (norm. 279 €). Harjoitus- ja ravinto-ohjelmat ovat aina henkilökohtaisesti räätälöityjä. Muut valmiit palvelupaketit -20 % toukokuun loppuun saakka. Merkitkää tilauslomakkeen tietoihin olevanne blogimme lukijoita. Kaikki paketit löytyvät täältä. Huomatkaa sivuilla myös tarjous pienryhmä personal trainingista. Asiakkaani ovat tehneet mielettömästi töitä koko kevään, ja heidän muutoksiaan voisin myös esitellä täällä blogissa :)

Kesän aikana on työrintamalle tulossa myös paljon uusia tuulia ja syksyn kuvioita suunnitellaan jo kovaa vauhtia :) Ehkä maltan vielä ja paljastelen näitä ylläreitä sitten myöhemmin! Tässä tällaiset lyhyet kuulumiset. Kuvia olisi tänne ladattavana vaikka kuinka, mutta tulimme jo äitienpäivän viettoon isomummolaan, joten kirjoittelen lisää paremmalla ajalla. 

Superihanaa äitienpäivää kaikille mammoille!

PS. Sinä, joka kyselit toiminimiasioista ym. edellisessä postauksessa, voit ottaa suoraa yhteyttä minun tai Terhin spostiin :)

Terkuin Emmi comments

30 kommenttia:

  1. Niin kuin sanoin jo livenäkin, mieletön kondis hei!!! Ja valtava työ! Kiitos edellisestä tätäkin kautta, loisto treenit ;) KIITOS -Maria-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oles hyvä ;D Yhteistreenit jatkuu tällä viikolla ;)

      Poista
  2. Täytyy yhtyä edelliseen ja pakko sanoa vielä lisäksi että näytät niin hyvältä tuossa kunnossa ja noissa kiloissa <3 ÄLÄ päästä enää pienemmäksi!!! Mahtavaa ollut seurata matkaasi ja edelleen odotan että tekisit kisapäätöksen <3 Kisakunnossakin tuo kroppa olisi varmasti aika perfect :P Teija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos kiitos! Kisapäätöstä ei ole tulossa nyt, enkä usko että tulevaisuudessakaan. BF-valmennuksen haluaisin käydä läpi ihan mielenkiinnosta, että näkisin mitä tästä kropasta saa irti ja miten se käyttäytyy "tositoimissa". Mutta senkään aika ei ole nyt :) Viihdyn niin hyvin nyt tässä tilassa, kun ei ole mitään varsinaisia tavoitteita (muuta kuin kunnon kohotus kokonaisuudessaan) :)

      Poista
  3. WOU! pistä pliis listaa lemppariliikkeistä täs uudessa ohjelmassa!

    VastaaPoista
  4. Kyllä se vaan niin on että mitä enemmän kiloja sitä paremmalta näytät!! ;) Uskomatonta mitä tuloksia nainen! Jatka samaan malliin ;)

    VastaaPoista
  5. Tuossa on sellainen kroppa, minkä minä haluaisin :O ♥ Laitoin muuten viestiä tulemaan sivujesi kautta :) Itsellänikin menossa projekti, lähtötilanne tikkujalat eikä pebaa. Huh tämä antoi kyllä rohkeutta nostaa painoa REIPPAASTI! ♥ Hyvä tyttö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Voi ei. EI tuo mikään unelmakroppa kyllä ole :D Tässä on varmasti tullut turhan kriittiseksi ja kehittämisen kohteita löytyy koko ajan lisää, mutta saavutukseen kokonaisuudessaan olen ihan tyytyväinen. Painon nostaminen oli kyllä oma lukunsa, niin fyysisesti kuin pääkopan sisälläkin! :) Kiitos <3

      Poista
  6. Ihan mahtava suhtautuminen treeneihin ja kihloihin sulla!! Samaa mieltä muiden kanssa eli näytät aivan ylihyvältä noissa kiloissa! Yksi toivepostaus: se päivän ruuat kuvina. Täytyy ihailla pitkäjänteisyyttäsi, olisipa itsellä samanlainen suhtautuminen ja asenne. Niin se vissiin on että suurin työ tehdään päässä...Nyt lähdetään liikkeelle tuolla 6kk paketilla,en malta odottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan. On tässä itsellänikin tuo pitkäjänteisyys ollut koetuksella.. Tai sanotaanko näin, että tämän "projektin", tai harrastuksen, myötä sitä olen vasta harjoitellut :) Vaikka motivaatio menee välillä vuoristorataa ja toisinaan on tuskaa palata treeneihin, niin nyt se kynnys on paljon pienempi kuin ennen. Eteenpäin vain! Sain tilauksesi, pian päästään aloittamaan :)

      Poista
  7. No eipä kaveri turhaa kehunu. Sä näytät todella hyvältä! Lisää kuvia vaan tulee ;) Ja se lyhyt tukka takas nii jo on kuuma pakkaus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma tukkani on "kasvatusprojektin" alla! :D Jos sen tuohon olkapäille saisi kasvatettua, nyt kun se on "mukavan" epätasainen pehko.. ;/ Mutta kiitos!! :)

      Poista
  8. Näitä treeniblogeja on paljon. Vituttaa tää "jee reenataa jee prodee hyi hiilarit" ja sitten ollaa sunlaisessa kondiksessa?! Et näytä ees et liftaat ja vähennä tota meikkiä. Ihan jees et naiset kondiksessa mut menee yli koska toi buumi on joka puolella. Jos et oo hyväs kunnos nii älå tee blogia PISTE

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäiskö mun sit näyttää siltä? :D Onko mun tavoitteet olleet sen mukaiset? Onko tämä fitnessblogi, ei, sitä tämä ei ole, mutta niitä löytyy kyllä googlaamalla. Varmaan pyörryit, kun katsoit mun lähtötilannekuvat, ja mieti, ihan blogiin laittelin niin kamalia ;) Mitä mieltä olet esimerkiksi painonpudotusblogeista? Olet varmasti aivan järkyttynyt lähtötilanteista :D Eikö kukaan tarpeeksi "liftaajan" näköinen saisi pistää blogia pystyyn? Jos olet seurannut blogia tämän kaksi vuotta, niin tiedät, ettei tavoitteeni ole KOSKAAN ollut päästä sellaiseen kondikseen. Niin joo, ja jos teikäläisen mielestä meikkivoide + kulmakynä on liikaa meikkiä niin ai että, sille en voi mitään :) Älä huoli rakas anonyymi, uusi viikko alkaa juuri ja nopeasti se menee taas kohti loppuviikkoa, ettei maanantaikaan enää ärsytä <3

      Poista
  9. Niin mun piti kirjottaa tohon että laita lisää kuvia tulemaan :) ja sopiihan sulle nyt mikä tukka tahansa ;)

    VastaaPoista
  10. Miks Terhin takapuolesta on kuva bodycampin sivuilla ja sanotaan et se on kasvanu ton verran bootycampin aikana? Vaik onhan tos isompi aikaväli.

    VastaaPoista
  11. Moi Emmi. Oot ihan hurjan kaunis! Saisko postauksen missä kerrotte teidän kauneusrutiineista? Ja olis kiinnostavaa jos kertoisitte teidän lempi meikkituotteet. Ei liity treenaamiseen mut mua ainakin kiinnostais kovasti. Käytkö kampaajalla värjäyttämässä hiuksia vai mistä oot löytäny taas noin sopivan värin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitos myös postausehdoituksesta, voisin toteuttaa ensi viikolla tästä aiheesta/näistä aiheista postauksen! :)

      Poista
  12. Pakko kyllä sanoa että nyt vasta äskettäin tähän fitness-buumiin hurahtaneena niin teiltä löytyy ehdottomasti paras blogi motivoimiseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitos! Bloggaamisen yksi suurimpia iloja on juurikin motivaation jakaminen :) <3

      Poista
  13. No ni naiset. Ottakaa ny itteenne niskasta kiinni ja laittakaa tänne oikee kunnolla niitä kesä kuvia kesä vaatteissa :)))) Niinku muille naisille motivaatioksi ;) voisiko tän toiveen toteuttaa? :D

    VastaaPoista
  14. Mitä aerobista te teette jos teette? Tai mitä suosittelette jos haluaa ottaa salin lisäksi aerobista viikko-ohjelmaan mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Itse teen ihan reipasta kävelylenkkiä ennen aamupalaa ja lyhyttä hiit-treeniä muutaman puntin jälkeen. Tuo riippuu niin paljon lähtötilanteestasi, että kuinka paljon sitä kannattaa harrastaa, mutta ainahan liikunta on hyväksi :) 1-3 kertaa viikkoon ja välillä pidempää, n. 60min lenkkiä ja lyhyempää, n.20-25min hiittiä suosittelisin :) Näin itse siis nyt, kun olen massalla. Kertoja lisätään viikko-ohjelmaan sitten dieetillä.

      Poista
  15. Heips! Ajattelin kysyä kuka sua valmentaa tällä hetkellä?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.