maanantai 11. marraskuuta 2013

Käsitreeni (Terhi)

KÄSITREENI

(selkä, rinta, olkapäät, ojentajat, hauis)

LUPASIN LAITTAA TÄMÄN KÄSITREENIN =)

Olen tehnyt taas kerran padi-ohjelmalla gymgoal josta saan tulostettua ohjelman ulos :) joku kuitenkin ksyyy mistä noi kuvat on =D Mutta jokatapauksessa tässä on yleispätevä käsitreeni joka on tehtävissä sekä kotona että salilla :)

OHJELMAN VOIN TOTEUTTAA 1-2x viikossa :) 

Jos salilla tekee niin punnerrukset voi vaihtaa penkkipunnerrukseet, kulmasoudun voi vaihtaa ylätaljavetoon, ojentajapunnerrukset voi vaihtaa esim. ojentajapunnerrukseen taljassa ja haukkarin hauiskääntöön taljassa :)

Tässä olkaa hyvä! :)

-Terhi-

comments

4 kommenttia:

 1. Aiotteko te tehdä sellasen lähtömitat&nykyset mitat/kuvat ihan alusta ja nytten-postauksen vielä? Olis kiva nähdä tarkemmin millasia tuloksia teillä on tullut, kun itsekin tässä alottelin muutama kuukausi sitten tälläsen "muutosprojektin" :) Ja teiän vinkeillä päästy eteenpäin ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä käsitreenistä! :)
  Nämä sun viimeisimpänä tekemät treenit jalat & ylävartalo pistin "takataskuun" ja laitan kokeiluun jossain vaiheessa jos vaikka aikataulut ei riitä ihan niin moneen salikertaan viikossa kuin yleensä.
  Kiitti muuten Terhi myös siitä vinkistä kun joskus kerroit Hers lehdestä! Nyt tässä loka-marraskuun numerossa oli mielenkiintoisia treeniohjelmia!

  Jatkakaa samaan malliin! Ja postauksia saapi laittaa tihempäänkin ;) Ne on aina niin motivoivia ja energisiä! KIITOS :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voij kiitos :P Oli ihanasti sanotti! =) Me jatkamme! :)

   Poista
  2. Tuli vielä mieleen että saako sitä selkää treenattua kotioloissa riittävästi? Mitä selkäliikkeitä sinä suosit koti oloissa?

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.