perjantai 8. marraskuuta 2013

Pidennykset Dream Hairilta (E)

Tilasin nyt toista kertaa klipsipidennykset Dream Hairilta. Siellä on meneillään ale, joten kannattaa ehdottomasti tsekata. Valitsin värin #30 mikä oli hyvä kuten viimeksikin, vähän tuollainen punaruskea :) Mittaa on noissa tällä kertaa vaihtelun vuoksi vain 30cm. Aiemmin värkkäsin paljon sinettipidennysten kanssa, mutta nyt jo vuosia käyttänyt klipsipidennyksiä.. Ne on niin helpot ja vaivattomat, ja kun tuo oma tukka ei meinaa kasvaa tiettyä mittaa pidemmäksi.


Tilasin aiemmin aina pidennykset toisesta paikasta, mutta meni vähän maku siihen, kun he eivät koskaan vastanneet sähköpostiviesteihin.. Dream Hairin kanssa yhteydenpito oli helppoa, vaikka tuli säätöä palautuksen kanssa (tilasin alunperin myös vaaleampaa tukkaa mikä olikin liian vaaleaa). Sain tilalle tosi nopeasti uutta tukkaa eli tätä samaa väriä :) Lisäksi olin vaikea asiakas ja halusin tilauksen jälkeen vielä vaihtaa toimitustapaa, mutta sekin onnistui helposti, toimitusaika taisi olla 1-2 päivää. Olen tilannut tuolta pidennykset tosiaan myös aiemmin, ja olin tosi tyytyväinen silloinkin. Koska nuo kuvat ovat vähän tummia, niin tässä vielä vuoden takaiset kuvat missä molemmissa kuvissa on Dream Hairin klipsipidennykset. Tuolta verkkokaupasta löytyy erilaisten pidennysten lisäksi rakennekynsi- ja ripsipidennystarvikkeita, ihonhoitotuotteita, kosmetiikkaa, jne.

Tästä verkkokauppaan
Tästä Dream Hairin fb-sivuille

comments

9 kommenttia:

 1. Olisit päivittänyt tähän vielä kuvan ilman pidennyksiä? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se! :) Oon niin monissa kuvissa ilman pidennyksiä joten ajattelin että blogin lukijat tietää kyllä tilanteen ilman jatkoja! :)

   Poista
 2. Piilomainontaa? Mikset maininnut tämän olevan mainospostaus? Piilomainonta on laitonta.
  Muuten, teillä on aivan ihana blogi ja ootte hotteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska tämä ei ole ns. mainospostaus eikä tätä ole toteutettu yhdessä Dream Hairin kanssa :D Vaan ihan kerroin mitä olen tilannut ja mistä, ja olinko tyytyväinen

   Poista
 3. Mua on muuten hirveesti mietityttäny että jos vaikka on syönyt aamupalan, esim 300kcal ja sitten urheilis ja kuluttais vaikka 500kcal, nii meneekö se siinä oikeesti miinuksen puolelle ja sit ku söis sen 200kcal nii ois ns kohdassa 0? :D vai onks se vaan niin että se vaikuttaa sen -300kcal ja ne 200 jotka menis miinuksille nii on iha merkityksettömiä? :D tuntuu tosi tyhmältä kysyä tämmöstä mutta kun oikeesti välillä mietityttää!! :D

  VastaaPoista
 4. Nuo dream hairin pidennykset on kyllä tosi hyviä ka laadukkaita!! Varaa on valita ja värejä löytyy jos vaikka minkälaista!!:) ennen lyhyt hiuksisena tuolta löytyi itselleni juuri sopivat hiusten jatkeet-tosi luonnolliset!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kyllä tykkäsin! Hieman tuli vain valinnanvaikeus kun oli niin paljon värivaihtoehtoja :D

   Poista
 5. Moi! Kirjoittelit elokuussa Bee Venom -voiteista. Vieläkö voit suositella tuotteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä todellakin voin :) En ole itse törmännyt aiemmin lähellekään yhtä hyviin ihnhoitotuotteisiin/rasvoihin! 10+

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.