keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Raakaruokavinkkejä (E)

Munakoisoraviolit, karpalo-saksanpähkinäjuusto, live-avokadovanukas - raakaruoka hellii makuhermoja, vaikka uunia ja hellaa ei käytetäkään. Raakakeittiössä ravinteita varjellaan hellävaraisilla ruoanvalmistustekniikoilla, kuten marinoimalla, kuivattamalla ja hapettamalla.










Oli ihan pakko saada Hyvinvoinnin Tavaratalosta tämä kirja! <3  Outi Rinne (s. 1969) on hyvinvointiin erikoistunut psykologi, elämäntaidon valmentaja ja kasvis- ja raakaruokaan perehtynyt kouluttaja ja kirjoittaja. Hän kirjoittaa suosittua Keittiökameleontti-blogia.
Kirjassa on trendikkäitä ohjeita alkuruuista jälkiruokiin, tällä viikolla käyn reseptien kimppuun!

Kirjan voi tilata täältä

Käykää nappaamassa meidän fb-sivuilta alekoodi Hyvinvoinnin Tavarataloon ;)
comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.