keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Voimaruoka on täällä + muita juttuja! (E)Superfood -tuotteilta odotetaan yhä korkeampaa laatua. Suomen Voimaruoka on vastannut tähän kutsuun tarjoamalla juuri näitä parhaita vaihtoehtoja laatutietoisille kuluttajille.
Voimaruoan tuotesarjan erityispiirre on luomutuotteiden suuri määrä. Jos vain luomusertifioitu tuote on laadukkain valinta, niin silloin olemme sen valinneet. Laadun varmistaminen on aina vaikeampaa, kun viralliset sertifikaatit uupuvat. Nyt voimme huokaista tyytyväisinä, sillä Voimaruoan valikoimassa on enemmän luomutuotteita kuin missään muussa superruokien tuotesarjassa Suomessa.

Ei varmaan tarvi erikseen kertoa että nämä menevät omiin suosikkeihin ihan heittämällä! Niin helppoa käyttää ruuanlaitossa ja leivonnassa, pirtelöissä, rahkan ja puuron seassa, jne. Ja mitkä ravintoarvot, moni huomaa macan vaikutukset jo 1-2 päivässä! Täydellistä :) Tämä paketti tuli mulle Terveysmarketista ja suosittelen ehdottomasti tilaamaan ja kokeilemaan! Nuo kaikki kolme ovat erittäin monipuolisia tuotteita vaikka minkälaiseen kokkailuun.

 Kaakaopapu on yksi luomakunnan parhaita magnesiumin lähteitä ja siinä on uskomattomia määriä rautaa sekä mm. kalsiumia, sinkkiä, kuparia ja kaliumia. Se sisältää runsaasti ravintokuituja ja polyfenoleita. Kaakaossa on enemmän flavonoideja kuin mustikassa. Siinä on monia tärkeitä aminohappoja, esim. arginiinihappoa ja tryptofaania, joka on serotoniinin tärkeä rakennusaine.

Maca-jauhe täältä
Raakakaakaojauhe täältä
Gingseng-jauhe täältä

Paketissa oli yllärinä myös protskupatukoita joita käytän paljon, ihanaa! Superhelppoja kiireisen arjen pelastajia. Ja mites sitten tuo suihke? Huikea tuote sekin! Voiko vitamiinien ottamista enää helpommaksi tehdä.. On muuten superhyvän makuinen <3 Kulkee helposti käsilaukussa mukana, kun ainakin nuo omat aamut on usein niin kiireisiä ettei välttämättä ehdi edes heräämään kunnolla ennen kuin sitä ollaan jo tien päällä!


 BetterYou B12-vitamiinisuihke vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia toimintaa. Kromi auttaa pitämään yllä kehon normaalia verensokeripitoisuutta. Suihke on mikroemulsoitu, jonka vuoksi se imeytyy välittömästi ja tehokkaasti suun limakalvoilta.

• Vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia toimintaa
• Tukiaineina kromi ja vihreä tee. Kromi edistää kehon normaalia verensokeripitoisuutta ja vihreä tee lisää energisyyttä
• Imeytyy välittömästi ja tehokkaasti suun limakalvoilta
• Makeutettu ainoastaan ksylitolilla ja on ihanan aprikoosin makuinen
• Sopii käytettäväksi myös vegaaneille ja keliaakikoille
• Yhdestä suihkepullosta noin 160 annosta

B12-vitamiini on hyvin tärkeä ravinne suomalaisille. B12-vitamiinia on kahta eri muotoa metyylikobalamiinia ja syanokobalamiinia. BetterYou suihke on arvostetumpaa, aktiivista metyylikobalamiini-muotoa. B12-suihke imeytyy tutkitusti nopeasti ja varmasti suun limakalvolta ohittaen suoliston haasteet. B12-suihkeessa on tukiaineena kromi ja vihreä tee, jotka auttavat valmisteen imeytymisessä sekä toimivat verensokeria tasaavina ja energisyyttä lisäävinä.
 
comments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.