torstai 7. marraskuuta 2013

Muutama sana tuotteista (E)


1. After Training palkkari
Ei mennyt maun puolesta omiin suosikkeihin, tämä on lähinnä siirtynyt miehen käyttöön. Niin ne mieltymykset vaan vaihtelevat! Monet kehuneet suklaalta ja kaakolta maistuvia tuotteita, mutta koska en pidä niistä muutenkaan, niin joudun lisäravinteiden kohdalla aina todeta saman jutun. Ehkä nyt olen viimein oppinut? ;) Sisältää aika runsaasti hiilaria. Koostumus muuten ihan ok,mutta suoraan sanottuna käytän ennemmin heraa.

2. Puhdas+ Caps D-vitamiinit
Kyllä, kyllä, ja kyllä! Valitettavan usein pillereiden imeytymisprosentti on 3-30%, joten varmistakaa valmistajalta onko käyttämäänne tuotetta oikesti testattu imeytyvyyden osalta, tietysti oikean sisällön lisäksi (eikä mitään tuotteen itse laatimia pilipalitestejä)! Tämän tuotesarjan tuotteet ovat kapselimuodossa, jauhe siis siellä sisällä. SUOSITTELEN! Erityisesti nyt talveksi tuo 125 mikrogrammaa. Kesällä otan päivittäin 100 mikrogrammaa, talvella tosiaan enemmän. Tuotteet alessa.

3. Vivania Beauty Shot kollageeni
Vihdoinkin jotain tällaista juotavassa muodossa! Sain sähköpostiini asti kyselyitä Bee Venom-tuotesarjan tuotteista, jotka siis ovat erittäin laadukkaita ja niitä voin suositella kaikille ihotyypistä riippumatta. Itselläni on sekaiho, eikä sen kanssa aina tiedä mihin ongelmaan keskittyisi.. Pintakuivuus, rasvoittuvuus, pienet epäpuhtaudet, epätasaisuus... Bee Venom kyllä oli vastaus näihin kaikkiin ongelmiin. Kuten vastasin sähköpostiviesteihinne, ei iho ole koskaan aiemmin ollut näin sileä ja hyvässä kunnossa!! Tämän Vivanian olen vasta aloittanut, mutta odotan innolla miten vaikuttaa. 
• Tehokas yhdistelmä kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia
• Edistää ihon kauneutta kosteuttamalla ja lisäämällä kimmoisuutta
• Tasoittaa juonteita ja palauttaa ihon kiinteyden
• Antaa iholle uutta elinvoimaa, jolloin iho näyttää nuoremmalta, raikkaammalta ja tasaisemmalta
• Hyväksi myös hiuksille ja kynsille 

4. BIG Hair
Olen moneen otteeseen kertonut ongelmista liittyen hiuksiini ja hiuslaatuuni.. Hiustenlähtö on onneksi ohi (kiitos Terveysmarketin Teron vinkkien), ja halusin nyt kokeilla jotain uutta... 
• BIGhair osallistuu hiuksien ja kynsien keratiinin muodostukseen nopeuttaen hiusten ja kynsien keratiinin muodostamista
• Oikeilla ravintoaineilla yksittäinen hius saadaan kasvamaan alusta asti paksumpana ja vahvempana
• Biotiini edistää hiusten pysymistä normaalina
• Biotiini vahvistaa kynnen ja hiuksen rakennetta
• L-Metioniini on rikkiä sisältävä aminohappo ja reratiini tarvitsee rikkiä
• Sinkki on välttämätön ihosolujen muotoutumisessa. Sinkkiä tarvitaan ihon kollageenin ja elastiiniin muodostuksessa 
Ei ole kallis joten MIKSI EI? Kaikki keinot on otettava käyttöön tämän pehkon kanssa. Eikä olisi haitaksi jos nuo kynnetkin vahvistuisivat.. Olen käyttänyt tuotetta nyt 3 viikkoa, uutta hiusta tulee runsaasti (johtuuko sitten tuotteesta vai ylipäätään siitä, että hetki sitten hiustenlähtö oli todella voimakasta?) joten tässä vaiheessa olen tyytyväinen tuotteeseen! Innolla odotan millaisia vaikutuksia on jatkossa. LUKEKAA tarkemmat tuotetiedot huolella!


comments

8 kommenttia:

 1. Mitä sinkki tuotetta sä käytät? Mikä olis hyvä vuorokausi annos? Ja ihana kuulla sun kuulumisia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :) Ja kiva että olit odottanut kuulumisia :) Tässä perushyvä sinkki, vuorokausiannos 15mg
   https://www.terveysmarket.fi/tuoteryhmat/66-sinkki/tuote/1095-sinkki-zn/

   Joku kyseli aiemmin että mitkä oli ne tuotteet mitkä otin käyttöön hiustenlähtöä estämään, joten laitan ne nyt tähän samaan :) Eli edelleen käytössä kuuriluontoisesti nämä molemmat seleeni-tuotteet:
   https://www.terveysmarket.fi/tuoteryhmat/43-seleeni/tuote/1457-seleq-vahva-orgaaninen-seleeni/
   https://www.terveysmarket.fi/tuoteryhmat/43-seleeni/tuote/290-donsbach-selen/

   Ja tässä hyvä kromi:
   https://www.terveysmarket.fi/tuoteryhmat/109-kromi/tuote/835-vitabalans-kromi-cr/

   Poista
 2. Mitä sinkki tuotetta sä käytät? Mikä olis hyvä vuorokausi annos? Ja ihana kuulla sun kuulumisia:)

  VastaaPoista
 3. Koska vastaatte lokakuun kysymyspostaukseen? :)

  VastaaPoista
 4. Perus isolaatti ja banaani toimivat treenin jälkeen huomattavasti paremmin kuin testaamasi Finnmaxin tuote. Luonnollista ruokavaliota noudattavien kannattaa tarkistaa myös paikkarin makeutusaine.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep hera on itsellä aina toiminut erinoimaisesti + ruokailu samantien treenin jälkeen. Ko. tuote ei kyllä mennyt omiin suosikkeihin, ja oli juurikin testattavana tuotteena.

   Poista
 5. Heippa! Onko vivaniasta ollut mitään hyötyä? Onko vinkkejä tummien silmänalusten poistoon? Jotain voidetta, vitamiinia, hoitoa tms. Voisko bee venom tepsiö niihin? Kiitti :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.