keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Ms. Fitness -arvonnan voittajat!!

Huomenta!

No nyt on arvonta tehty liittyen eilisen kisaan! 

http://emmijaterhi.blogspot.fi/2013/11/arvonta-tanaan-bodycampin-ms-fitness.html

Facebookin kautta tuli osallistujia 68, blogin kommentoinnin kautta 233 ja mailiin 55 osallistumista! :) Eli yhteensä huikeat 356 osallistujaa!! :)

Kahdelle onnekkaalle lähti paketti maksutta:

1. Emilia Söderholm

2. Emma Leskinen


ONNEA VOITTAJILLE! ☺️


Mikäli ei arpaonni suosinut niin vielä kerkeää silti ostamaan oman pakettinsa TÄÄLTÄ! :)


Arvonta suoritettiin seuraavalla tavalla:


Facebookin postauksen kautta pyysin kommentoimaan luvun 1, 2 tai 3 sekä luvun 1-100 välillä :)

Tämän piti olla ainut arvonta ja mennä siten että kahden ensimmäisen kommentin luvut kertovat voittajan siten että  1,2,3 kertoo minkä kanavan kautta osallistunut. Ne olivat 1. Facebook 2. Blogi 3.Maili ja että jälkimmäinen luku 1-100 kertoo kommentoijan numeron. 

Ensimmäiset kommentit olivat 2 & 28 sekä 2 & 47

MUTTA koska kommentteja olikin blogin kautta yli 200 niin tämä ei voinut ollakkaan näin koska vain 100 ensimmäistä olisi osallistunut joten tein uuden postauksen vielä ja pyysin facebookin postauksen kautta kommentoimaan luvun 1-60 ja 1-13 välillä.

Näiden merkitys oli seuraavanlainen:

Ensimmäinen luku kertoi minuutin jolloin kommentointi tehty ja jälkimmäinen tunnin eli:

ja mikäli juuri siihen aikaan ei ole kommentoitu niin siitä seuraava kommentti tai jos samaan aikaan olisi ollut useampi kommentti niin niistä olisi mennyt vielä yksi kysely.


1 = 8
2 = 9
3 = 10
4 = 11
5= 12
6= 13
7= 14
8 = 15
9 = 16
10 = 17
11= 18
12= 19
13= 20

14 = 21

Ensimmäiset kommentit olivat 1 & 1 sekä 29 & 12.

Eli ensimmäisestä arvonnasta valikoitui vain kanava  ja jälkimmäisestä kommentin ajankohdan ;)

Eli voittajat olivat blogin kommentoijia (luku 2 ensimmäisestä arvonnasta) sekä ajankohdat olivat 8.01 sekä 19.29

Hehe! ;)

Eli ihan arpaonnea ja matikkaa :D

-Terhi-


comments

7 kommenttia:

 1. Ensi kerralla kaikki nimet copy pastella exceliin, duplikaattien poisto ja random-komento pyörimään! Koska nythän tuo ei ollut arpaonnea, vaan lukija(t) valitsi numerot. Ok, ei kukaan niiden merkitystä tiennyt / laskenut, mutta eihän tossa ole mitään järkeä... :D Hirveän monimutkaista. Olisitte jättäneet vain arvontatyylin paljastamatta ;D

  VastaaPoista
 2. No oli kieltämättä vähän sattumanvaraista että missä ryhmässä nyt sattu olee.. Ois ollu reilua kaikille olla samalla tasolla..

  VastaaPoista
 3. Ihan tähän postaukseen liittymätön kysymys: miten saisin reisiliikkeiden yms tehon tuntumaan enemmän takareisissä? Kun onnistun myös niissä takareisille ja pakaroille tarkoitetuissa liikkeissä tekemään ne liikaa etureisillä tai ainakin tuntuma on enemmän siellä :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyllistä hieman enemmän ja käännä varpaita ulospäin. Myös polvia. Katso että kakkosvarvas asettuu polven alle :) vielä yksi vaihtoehto on laittaa lauta päkiöiden alle :) -Terhi

   Poista
 4. Heippa! En tiennyt kenen puoleen kääntyä joten otin teihin yhteyttä. Olen 18v nuori äiti ja raskua muutti kehoani kamalasti! Jalat täynnä nestettä ja jenkkakahvat paisuu ja maha löllöä... en osaa yhtään aloittaa mitään helppoa laihdutus juttua.. salille ei oikeen aikaa ole mennä koska olen yksinhuoltaja. Voisitteko kertoa jotakin helppoja laihdutus juttuja mitä voi suorittaa vaikka lapsen ollessa nukkumassa? Tai mikä ruoka olisi terveellistä ja helppoa! Saatan kuulostaa tyhmältä, mutta päivääkään en ole liikuntaa harrastanut ja nyt pulma kuinka tämän prosessin aloittaisin.. kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmmm.. Blogista löytyy paljon jumppia jotka voi tehdä kotona ja muutamia ruokavinkkejäkin :)

   Poista
 5. Siis "raskaus" ei rakua.. XDD

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.