torstai 7. marraskuuta 2013

Koulutusta ja seminaaria (E)

Hei ♥ 

Hiljaisuus blogissa on omalta osaltani johtunut siitä, ettei suoraan sanottuna
ole hetkeen tuntunut siltä että olisi paljoa kerrottavaa. Olen aloittanut uudella treeniohjelmalla, nostanut kalorit omalla skaalallani pilviin. Nyt hankitaan siis lihaa, massaa ja voimaa. Energiaa on kuitenkin mennyt myös muihin (ikäviinkin) juttuihin joita olen hieman valaissut tuolla oman blogini puolella. Olen tyytyväinen treeneihin ja kehitykseen, mutta samaan aikaan olo on tuhti ja turvonnut, totta kai, kun ruokavaliossa on mukana nyt runsaasti myös hiilareita. En voi siis sanoa että tällä hetkellä juurikaan rakastaisin tuota peilikuvaani ;) Aerobiset on pannassa ja sekin meinaa välillä ketuttaa. Mutta eiköhän tämä vaihe palkitse sitten myöhemmin kun on sen aika. Odotan jo innolla tulevaa kevättä ja ruhon kiristelyä. Tarkoitushan on päästä soppeliin hääkuntoon ;) Aloitin myös kertauksen vuoksi ohjaaja- ja valmentajakoulutuksen (VOK-1), olen aikoinani käynyt vastaavan ja monen monia muita, mutta koska aloitan taas myös ryhmien ohjaamisen ja valmentamisen, haluan päivittää tietoja ja kerrata asioita varsinkin lasten herkkyyskausiin ym. liittyen.


Kävin pari viikkoa sitten Voimaseminaarissa, missä teoriaosuuden lisäksi opeteltiin mave, kyykky- ja penkkipunnerrustekniikat kuntoon. Parasta mahdollista oppia oli tarjolla, sillä käytännön osiossa puikoissa oli itse kolminkertainen SM Simon Kankkonen sekä kokenut voimanostovalmentaja Mats Finne. Suuret kiitokset pojille hienosta päivästä!


Laitan seuraavaksi tulemaan tuotepostausta.

Energistä loppuviikkoa!  ♥ 
-Emmi- 


comments

7 kommenttia:

 1. Lisää lihaa, massaa ja voimaa. Kuulostaa hyvältä! Niinpä minua kiinnostaisikin kovasti kuulla tarkemmin uudesta treeniohjelmastasi ja ruokavaliosta. Voisitko postata sen uuden ohjelman? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :) Koska tämä on ensimmäinen ohjelma mikä ei ole omaa käsialaani, niin en voi postata sitä sellaisenaan tänne :( Mutta voin pääpiirteisesti kertoa seuraavassa postauksessa millainen se on :)

   Poista
  2. No voi harmi :/ mutta kerro ihmeessä pääpiirteittäin! :)

   Ja sitä Terhin yläkropan ohjelmaa kanssa kovasti jo odottelen! ;)

   Poista
 2. Onko se sun oma blogi yleinen kun oon joskus ettiny mut en löytäny. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihan yleinen ja sinne on suora linkki tossa oikeassa sivupalkissa missä lukee "Emmin blogi" :)

   Poista
 3. hei misä paikkakunnalla asutte?:) ku mietin että eikö toi voimaseminaari ollu kokkolassa, ite asun kans siellä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli :) Olemme molemmat Tampereelta mutta opiskelen tällä hetkellä Kokkolassa! :) Kiva että on lukijoita täältä!!! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.