keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Välidieetin aloittelua ja uudet valmennukset (E)

No moi!

Tiedättekö sen kun meinaa voima/massakaudella lähteä syöminen vähän hanskasta ja siirtyä uhkaavasti mässytyksen, mussutuksen, herkuttelun ja liiallinen levon puolelle?? No mulla tässä meinasi kovastikin käydä näin! Liian hyvin sopii tuo syöminen vissiin meikäläiselle? :D Nopeesti sitä sit kerääntyy rasvaa ja pöhöä joka puolelle, erityisesti keskivartalon ja perseen alueelle. Pakko se on vissiin rykästä taas joku välidieetti ettei ihan lässähdä!! Jatkukoon tätä nyt sit jouluun asti, ylimääräset hiilarit saa kenkää. Nyt on muutenkin tuntunu ylitsepääsemättömän stressavalta yrittää yhdistää opinnot (2 eri koulutusta ja koulu menossa päällekkäin), lopputyö, eri duunit (sisältäen yhden uuden työn), muksu, treenit, ohjattavien aikataulut ja treenit, jne. Huoh.. Jospa tässä alkais ne energiat pian palailemaan että pääsee tositoimiin! Ja kandee tykkäillä tosta meidän fb-sivusta että saa kaikki alekoodit ym heti, ja lähes kaikki kuvatkin ladataan sinne aina ekana.Siispä päätin osallistua tammikuussa alkavaan Bodycampin Ms. Fitness Bikini Body Challengeen!! En ole koskaan noudattanut pilkun tarkasti mitään ruokavaliota tai treeniaikataulua, joten mielenkiintoista nähdä miten tommonen sopii tämmöselle fiilistreenarille, onko menestys vai täys floppi? ;D Ainakin lähden valmennukseen mukaan sata lasissa ja kova tsemppi päällä! Ja kiva kokeilla välillä jotain erilaista. Muutamia paikkoja oli vielä vapaana joten kannattaa osallistua heti! Valmennus alkaa 22.1.14.

Osallistu valmennukseen tästä


Tästä sitten innostuneena mietin, mistä saan mun miehen kuntoprojektiin potkua. Nyt tarvis jotain muitakin apuja, kuin pelkkä puolison nalkuttava käskytys ja patistaminen salille.. Vaikka on iisiä ohjata ulkopuolisia treenien ja ruokavalion suhteen, niin oman miehen kohdalla ei ihan toteudu odotetusti tuo homma! Se menee helposti väsyneen päivän päätteeksi kettuiluksi ja valittemiseksi.. :D Joten olkoot tämä Men's physique challenge ennenaikainen joululahja! Suosittelen harkitsemaan jos meinaa miekkosella olla liiaksi jarru päällä. Itsellä ainakin toivo elää että ulkopuolinen paine tekis hyvää treenimotivaatiolle. Ihan meille molemmille :) Valmennus alkaa jo 30.11.!

Osta valmennus täältä


Vielä jotain huikeita juttuja treeneihin, luultavasti nestettä on kehossa kiitettävästi tuon kreatiininkin takia, mutta mitäs tuosta, kyllähän siitä eroon pääsee! Ja nämä toimii todella hyvin omissa treeneissä! Nyt on jo hyviä vertailukohteita kun tullut kokeiltua vaikka mitä erikseen massa/voimakaudella ja sitten taas dieetillä. Kun lopetan välidieetin niin kyllä kreatiini tulee taas mukaan kuvioihin :) Nyt haluan hetkeksi eroon tästä pöhöstä. Tuotteet ovat Sportsnutritionilta.


Amino Leusiini täältä
Kreatiini täältä
comments

5 kommenttia:

 1. Saman ohjelman kans ostin :) Vähän kans pelottaa tuo kun kans elämäni ensimmäistä kertaa pitää syödä ja treenata ohjeiden mukaan, mutta samalla myös odotan sitä niin innolla. Tää on mun mahdollisuuteni, kun yksin en näytä onnistuvan.

  VastaaPoista
 2. Olisiko mahdollista saada postausta välidiettiistä.Olisi itsellekin tarpeen näin ennen joulua:)

  VastaaPoista
 3. Kuinka usein/pitkään pidätte massakausia ja välidiettejä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmillä kun ei ole kisatavoitetta niin hänellä on useammin koska ylläpitää koko vuoden kroppaa kunnossa :) Minulla taas on pakko olla ns. massakausi johon ei mahdu kuin max yksi välidieetti jotta kroppa kestää sen pitkän ja tiukan dieetin myöhemmin :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.